Tävling i storskryt!

Nu äre bannemej dax att storskryta igen!! På tisdag presenterar jag veckans fem storskrytare som vanligt! Denna gång är det lite extra spännande faktiskt, då jag har fått chansen att lotta ut en brödmix från LCHFKLUBBEN (LÄNK)! För att delta så gör du såhär; skriv ditt storskryt och beskriv vilken egenskap storskrytet representerar hos dig!

 

Ex; jag är modig som vågade säga stå på mig mot chefen! 

Vinnaren väljs ut slumpvis såklart! Alla som skryter är ju helgrymma!

Glöm inte att fylla i din e-post när du kommenterar, så jag kan kontakta dig om du vinner brödmixen! E-posten ser ju bara jag! 


Lycka till nu å skryt på som fasiken här nu under helgen!! 

 

KÖSS

PS! Du har la inte missat att du får 50 spänn i rabatt om du anger "lchfingenjören" på lchfklubben.se?

 

(Den ligger här hemma och bara vääääntar på en ny ägare!)

 

 

 

26
Magdalena

Mitt storskryt handlar om att det idag är nionde dagen helt utan snus! Inte nog med att jag förändrat mitt liv genom att jag precis börjat med LCHF jag tog tjuren i hornen och slutade snusa!
Har snusat i nästan 12 år så det är en galet stor grej för mig o jag är såå stolt över mig själv. Skulle vilja fira detta med lite bröd :D

Svar: WOW!! Det är heeelt fantastiskt!! HEJJA dig och ditt nya hääärliga liv!! STORA kramar!!
My

Tinadin

Jag vill skryta om att jag är stolt över att jag lyckats nystarta med LCHF igen. Jag tog inte alls hand om mig under våren, utan lät jobbet ta all energi, vilket resulterade i att jag gick upp i vikt. Genom att vara strikt i mina matval har jag nu, efter semestern, gått ned alla de stresskilo som jag lade på mig under våren och kan åter ha en storlek mindre! Jag skryter alltså för att jag har lyckats prioritera mitt välmående framför andra krav och plikter...vilket är en stor prestation för mig. KRAM

Svar: DET är helt fantastiskt!! WOW att du tar dig den tiden!! Det är GRYMT BRA!! STORA kramar!!
My

Annica

Jag vill skryta om att jag vågade separera från mina barns far efter 16 år tillsammans, och starta upp ett nytt liv, med den första alldeles egna bostaden, tillsammans med mina barn! I samma veva tog jag mod till mig, sökte högskola, kom in och är nu heltidsstudent samt blivande förskollärare! DET min vän, vill jag SKRYTA om :)

Svar: DU ÄR HEEELT FANTASTISK!! HEJJJAAA!! STORA kramar!!
My

O

Oj, sluta snusa är stort! vet att det är svårt... att se sej själv som det viktigaste man har är nästan större... men att orka separera, ta hand om barnen o samtidigt börja plugga, wow!!... det blir verkligen inte lätt den här gången My

Svar: som tur är så är det slumpen som avgör! PJUU för mig ;) haha!! STORA kramar!!
My

Linda Blad

Jag är duktig som är snäll mot min kropp och har utvecklats och kan sätta mig i soffan och ta det lugnt en timme för att jag är trött när jag kommer hem från jobbet. Är annars en sådan som gör allt i 120 tills det är klart och struntar i alla signaler hur kroppen mår. Det är STORT för MIG!

Svar: DET är heeelt galet BRA!! DU är heeelt fantastisk!! STORA kramar!!
My

Frida D

När jag fick skäl att tro att jag är sjuk i depression för någon dryg vecka sedan så tog jag kontakt med läkare omgående och nu är jag sjukskriven på obestämd tid och ska medicinera i minst ett år. Jag övervägde först att inte berätta detta för någon, men insåg snart att detta inte skulle fungera. Jag är student och ligger på grund av mina sjukdomsrelaterade koncentrationssvårigheter efter väldigt mycket. Denna veckan har jag raserat en livslögn under vilken jag ansträngt mig för att dölja mina symptom (psykomotoriska hämningar/agitationer, självskadebeteende etc.) för alla i min närhet. Nu har jag inget att skämmas för längre - jag är en människa jag också.
Jag skryter för att jag kom själv, genom egen forskning, fram till vad som har varit det stora felet på mig i alla år. Jag skryter för att jag för femte gången vågade söka hjälp trots alla dåliga erfarenheter tidigare när jag blivit avfärdad. Jag skryter för att jag, efter mycken vånda, vågade anförtro mig till familj och vänner, och på så vis kom jag vissa av dem närmare. Jag skryter för att jag inte längre är så hård mot mig själv, jag inser att det inte är mitt fel att jag är sjuk.

Svar: du är helt fantastisk!! Jag blir helt rörd och impad på en och samma gång! STORA kramar!!
My

Biadora

Vad stark du är som har slutat snusa Magdalena

Och Frida D, en applåd för ditt mod. Jag är så imponerad med det du beskriver att du har gjort. Jag hoppas det går bra för dig.

TL

Jag skryter med att jag är bra på att uppmuntra andra, och att jag är så inkännande att jag sitter här nästan tårögd av vad Frida D gjort på sistone! Förstår om du känner dig svag ibland - men det du gjort är bland det starkaste jag hört!

Svar: JAG HÅLLER MED!! du är grym!! STORA kramar!!
My

TL

(Jag vill inte vara med i utlottningen)

Sara

Jag är stark för att jag idag vågade stå på mig när jag blev erbjuden fika. "Nej tack, socker gör mig sjuk". Den sociala påtryckningen är alltid mycket jobbigare än vad det faktiskt är att avstå socker.

Svar: HEJJA HEJJA dig!! Det är alltid svårt att stå emot, men du gjorde det bannemej!! GALET braQ!! STORA kramar!!
My

Annis

Jag vill skryta om att jag nu efter fem månader med Lchf och sexton kilo lättare äntligen ska tillåta mig att festa loss. Jag ska dricka öl imorgon!! Jag vågar och vill skryta om det. Öl Öl Öl!!! Party party ;)

Svar: FASIKEN va du är BRA!!! STORA kramar!!
My

Isa

Vågen visade -1,5 kg en vecka efter semesterns slut.

Fast mitt skryt handlar om att jag är så grym på jobbet att jag fick förlängning på mitt konsultuppdrag.

Svar: HEJJA HEJJA dig!! WOW!! STORA kramar!!
My

Frida D

Tack till alla som skryter och stöttar!
Jag vill inte heller delta i utlottningen. Kanske en annan gång om det vankas något fetare, hehe.

Svar: Du kan få en fet kram? haha! STORA kramar!!
My

Cecilia

Jag är så stolt över mig själv som äntligen har hittat min livsstil som jag vill ha resten av mitt liv! Jag mår så mycket bättre sedan jag ändrat min kost till lchf och fasta 16:8 och jag är duktig och går morgonpromenader nästan varje morgon innan jobbet. Supertidigt! Och jag tycker att jag är duktig fastän det bara är en morgonpromenad och inte en timme på gymmet, som jag brukar vara besviken på mig själv att jag inte orkar. Jag är också stolt att jag har slutat stressa på jobbet och har lejt bort hämtning och lämning av minsta barnet till de större barnen, och handlar mat på internet för att få tiden att räcka till! Och jag är stolt att jag numera orkar vara glad och pigg och mår så himla bra för att jag gör rätt val hela tiden!!! Jag skrev ett inlägg i min blogg http://cirpaslivmedlchf.blogg.se/2013/august/ett-inlagg-fran-matdagboken.html om just detta som jag är så himla stolt över och vill skryta med för hela världen! Du ska veta My att du inspirerat till många av mina tankar, eller rättare sagt, till mina nya tankebanor som hjälpt mig att må så här himla bra! Tack!

Svar: Alltså du är heeelt fantastisk!! HEJJA HEJJA dig!! VAD DU GÖR MIG GLAD!! STORA kramar!!
My

kimberly

Jag är så jäkla modig som sa upp mig från mitt jobb som fick mig att må så otroligt dåligt, trots att jag inte vet vad som väntar. I dag är min första arbetslösa dag och jag har ingen aning om hur framtiden ser ut , men det är så jäääkla gött!! Jag har jobbat sen jag var 13..så nu ska jag ta mig tid till lchf, yoga, vandring, pyssel och familjen!

Svar: HEJJA HEJJA dig!! GUUD va häftigt att du är BOSS över ditt eget liv! DET gör mig glad!! STORA kramar!!
My

Erika

Själv är jag i andra änden av skalan, nämligen nykter anorektiker. Jag kämpar varenda dag med att äta normalt och bra. (Av just samma anledning fixar jag inte lchf just nu, jag måste få lov att äta allt i måttliga mängder då) men vet du? Jag har i 2 veckors tid ätit gröt och ägg till frukost! Det är megamycker för mig som i perioder lever på äpplen och nutrilett. Jag har också börjat promenera och styrketräna - inte för att bli smal som tidigare utan för att bli frisk, stark och må bra! Känns helt sjukt bra och jag mår
så bra! Och du är sjukt inspirerande även för mig som ickefrälst :) Kram från en fd Ellösbo :)

Svar: ååh WOW vad det gör mig glad att läsa - ända in i magen!! HEJJA attans va du är BRA!! åh tack för dina fina ord!! STORA kramar!!
My

Victoria

Jag har varit stark och så galet motiverad denna veckan att jag ätit strikt lchf hela veckan , även fast jag blivit bjuden på chokladbollar som är en stooor favorit!! Det gav också resultat -3 kg på en vecka!! Helt underbart!! Lchf fungerat verkligen!! 😄👍


Svar: HEJJA HEJJA!! ATTANS va du är HÄFTIG!! STORA kramar!!
My

Rebecka

Imorse när jag ställde mej på vågen hade jag äntligen gått ner mina extrakilo som jag lagt på mej under semestern och väger dessutom mindre än innan semestern! Det gör mej otroligt stolt och alla så kallade uppoffringar är helt klart värt det!!

Svar: HEJJA HEJJA dig!! ATTANS så bra!! STORA kramar!!
My

linnea

Oj, jag älskar allt storskryt här över i kommentarsfältet! Man ska va stolt över sig själv och älska det man gör. För varför annars gör man det? Och istället för att belöna sig med mat, så kan man belöna sig med en stor bunke skryt!

Men mitt skryt handlar nog inte om mat och sådant, denna vecka iaf. Mitt skryt handlar om min karaktär. Jag är så himla stolt över mig själv, för jag gjorde för några dagar sedan slut på ett förhållande med en kille. Det var jättesvårt eftersom jag önskar att det skulle fungera så himla mycket. MEN det krävs två för att dansa tango. Och han dansade inte med i min dans. Så jag tog tjuren vid hornen och ställde ett ultimatum, vilket resulterade i ett uppbrott!
Men jag är så himla stolt över att jag gjorde det. När man bryr sig om någon så himla mycket är det svårt att stå upp för sig själv och släppa det. Så det är mitt skryt för denna vecka!

Hoppas du får en väldigt bra helg, KRAM!

Svar: WOW!! Du är bannemej heeelt fantastisk!! HEJJA HEJJA dig!! STORA kramar!!
My

Inger

Pga. att jag varit överviktig i halva mitt liv, är nu 39 år, så är min självkänsla rätt så körd i botten. När jag får kommentarer som tex; vad du är fin, vad du är snygg i håret, du passar så bra i den där tunikan osv kan jag inte ta det till mig och bli glad utan tänker i stället att de bara säger så för att ha nåt att säga. Men för några dar sen bestämde jag mig för att jobba med självkänslan och kan glatt meddela att det går framåt. Jag försöker verkligen ta till mig de bra saker folk i min närhet säger till mig. Sen tvingar jag mig att bara tänka bra saker om mig själv. Jag känner att jag verkligen kommer att må så mycket bättre av detta. Ja, detta var dagens storskryt från mig. Men jag måste förresten tillägga att jag nu varit rökfri i 12 dar och är dessutom tillbaka på banan igen efter diverse fel- och överätningar. Ha en trevlig helg och kramar från mig!!

Svar: herregud va du är Grym Inger!! Det är inga dåliga skryt du kommer med!! åååh va du är fin mot dig själv! Det kommer ge utdelning vill jag lova!! STORA kramar!!
My

Madelene

Jag är helt fantastisk som äntligen lyssnar på min kropp och på vad den behöver! 31 dagars lchfande har gett mig 6.7 kg mindre att bära på. Jag är helt awesome!

Svar: DET är HUR bra som helst!! Fasiken va du är grym!! STORA STORA kramar!!
My

Amiechan

Jag tänker ofta att jag ska skryta under helgerna här, men det händer tyvärr inte så ofta eftersom jag tycker det är besvärligt att kommentera från mobilen... Men idag kom jag mig för!

Jag har så mycket jag är stolt över denna vecka!

Jag har tagit itu med mina spänningar i nacken som har gett mig mycket huvudvärk och migrän (sjukgymnast, massör och kämpar varenda dag med rätt hållning och träning).

Jag har ätit lchf i flera veckor nu och denna vecka gick jag ned 0,5 kg och nu har jag gått ned hälften av vad jag gick upp i våras!

Men det jag är stoltast över denna vecka är yrkesmässigt: Jag var MODIG som stod upp för mig och mina elever mot rektorernas pengagrundade beslut. Från och med nästa vecka får vi ett bättre schema och den stora klassen delas upp på mindre klasser. Det är många elever det som kommer att få bättre resultat och högre betyg (eller betyg alls! Hur många hade inte hoppat av från en högskolekompletterande kurs de inte strikt behöver för sin gymnasieexamen om det förblivit som det var?) och en lärare som inte kommer att bli lika knäckt på grund av detta.

Svar: HERREJÄKLARS va du är bra!! Det var inga dåliga skryt!! åååh va du är grym!! STORA kramar!!
My

Anonym

Ojojoj, vilka fantastiska människor det finns därute... jag är så jäkla imponerad/ kram på er alla O

Svar: <3
My

Sus

Mitt skryt är att jag hade karaktär att inte ta till skräpmat eller en macka när vi hade en heldag med flyttning. I stället blev det en brie-ost och sockerfri skinka från charkdisken.

Svar: HEJJA DIG!! attans va du är bra!! STORA kramar!!
My

mb

jag vill skryta om att jag har kommit igång med styrketräningen och gått UPP ett kilo, siktar på 3-4 till så är jag nöjd. lchf är så jävlarns bra att poff sa de så blev jag för smal, nu jobbar jag upp de igen och det går braaaa !!!

Svar: HEJJA HEJJA DIG!!! Gud va du är GRYM!! STORA kramar!!
My

Karin

Jag har idag - för första gången i mitt liv- klarat av att ordna och dra en skolning för lärare. Att tala framför människor är ngt jag hatar o att ordna ett skolningstillfälle för ett gäng lärare, då man själv varken är pedagog eller lärare är ganska skrämmande! Men jag gjorde det, och nästa vecka då jag skall göra samma sak så vet jag att jag kommer att klara det :)! Är tusan så stolt över mig själv idag!

Vilka fina skryt ni alla har :) Lyfter på hatten åt er alla!
Ha det bra i höstsolen!


Svar: HEJJA HEJJA dig!! Attans va du är grym!! STORA kramar!!
My