NYÅR!

GOTT NYTT ÅR PÅ DIG!! Om några timmar iaf! Idag ska jag fira med dom jag allra helst vill fira med: min man och mina nära vänner! 
 
 
Jag och mina barndomsvänner ska fira tillsammans. Som tur är så äter nästan alla mina barndomsvänner LCHF nu för tiden. Eller så har dom gjort det. Det är iaf ingen som inte är införstådd! Så det är gött! Maten är alltid anpassad efter en LCHFares behov! :D
 
 
 
Hur ser din dag ut?
 
 
GOTT NYTT ÅR Å KÖSSAR I MASSOR!!
 
 
8

Dagen före

Dagen före nyår! Vilken känsla! Vilken spänning! Två saker jag alltid gör, om jag inte gjort det innan, är följande:
 
 
1. Jag har bestämt mig för hur jag ska äta på nyår. Ska jag äta vad jag vill, varesig det är kolisar i eller inte, eller ska jag hålla mig till LCHF? Det spelar ingen roll hur jag väljer, det viktigaste är att komma undan med självkänslan i behåll. Och det gör vi genom att hålla oss till det som bestämts. Det är bättre att bestämma sig att äta kolisar än att hetsäta det oplanerat. Varför? Jo för en dag ätning spelar ingen roll för vikten. Om vi snubblar å käkar och bryter ett löfte, så kan vi ha svårt för att förlåta oss själva och därmed fortsätta i dagar efteråt. Så ta ett realistiskt beslut. Vad vill du? Vad känns bra för dig?
 
 
2. Summera året. Vad vill jag ta med mig från detta året in till nästa? Vad vill jag förbättra nästa år? Hur gick det med mina mål och planer? Vad var ljuspunkterna?
 
3. OCH, icke att förglömma, NYÅRSBLÅSAN!! ååh har köpt en URLÄCKER klänning som jag ska ha på mig på nyår, för visst ska man känna sig extra tjusig på årets sista dag? ;D
 
 
Nyår är ju alltid speciellt! Och det är ett trevligt sätt att avrunda och reflektera i goda vänners lag tycker jag! Vad tycker du om nyår? Hur har du förberett dig?
 
 
KÖSS
 
 
 
6

Utmaning!

Men för dig då? Vad ska du lova efter nyår? Du som redan äter LCHF, tränar, har en go självkänsla och har koll på allt det där, va ska du utmana dig själv med?
 
 
Tja. Jag har vääärldens bästa utmaning på lager! Håll i hatten! Va sägs om att utmana dig själv med en mejerifri månad? Alltså nu menar jag hardcore deluxe!
 
 
Du offrar: Alla mejerier. ALLT! Grädde, mjölk, keso, brie, hårdost. Ja, ALLT! Förutom smör då såklart! Smöret kommer gå åt som... smör i solsken (haha?) denna månad!
 
 
Förberedelser: Bild på dig själv. Midjemått (jämföra efter en månad!). Leta upp mejerifria recept.
 
 
Du vinner:
*Mindre sug
*Mindre hunger
*Plattare mage (!!!!!)
*Jämnare humör
*Snabbare viktnedgång
 
Nu har jag ätit mejerifritt i snart en månad. Dock har jag inte varit megahård såhär när vi är hemhemma över jul. Men annars så! Och jag kan bara säga en sak; BÄSTA beslut som tagits!! Jag är mycket mindre sugen nu för tiden och äter mycket mindre. Det beror på att mejeriprodukter innehåller ett beroendeframkallande ämne, ett opiat, som triggar hunger och sug. Utan det ämnet går det hur bra som helst att äta sketlite! Därmed känner jag att humöret är jämnare. 
 
Min mage har sjunkt ihop som attans också! Och nej, det beror inte på laktosen, den har jag plockat bort för länge sen, nä detta beror på att jag upplever att jag svullnar av mejerier. Hörde mig för på gymmet och alla fitness människor (icke-LCHFare) äter inte mejerier inför tävlingar för dom upplever att dom blir tightare utan. Så ta bilder och mät midjemått! Fick tusen kommentarer av människor som trodde jag gått ner massor. men då va det bara magen som svullna av!
 
Och en sak till. Jag gick ner 1,9 kg PANG första veckan. COOLT va? :D
 
 
Dock blir det ganska ensidig mat. Det blir mycket köttbit+smör hela tiden, och wok. Wokar är ju görbra! 
 
Detta ger stor utdelning, så därför rekommenderar jag dig verkligen att utmana dig själv å köra en mejerifri månad efter nyår! 
 
 
Once U go #mejerifriLCHF, U never go back!
 

KÖSS
 
 
(Typiska mejerifria mål)
 
 
24