Dagen före

Dagen före nyår! Vilken känsla! Vilken spänning! Två saker jag alltid gör, om jag inte gjort det innan, är följande:
 
 
1. Jag har bestämt mig för hur jag ska äta på nyår. Ska jag äta vad jag vill, varesig det är kolisar i eller inte, eller ska jag hålla mig till LCHF? Det spelar ingen roll hur jag väljer, det viktigaste är att komma undan med självkänslan i behåll. Och det gör vi genom att hålla oss till det som bestämts. Det är bättre att bestämma sig att äta kolisar än att hetsäta det oplanerat. Varför? Jo för en dag ätning spelar ingen roll för vikten. Om vi snubblar å käkar och bryter ett löfte, så kan vi ha svårt för att förlåta oss själva och därmed fortsätta i dagar efteråt. Så ta ett realistiskt beslut. Vad vill du? Vad känns bra för dig?
 
 
2. Summera året. Vad vill jag ta med mig från detta året in till nästa? Vad vill jag förbättra nästa år? Hur gick det med mina mål och planer? Vad var ljuspunkterna?
 
3. OCH, icke att förglömma, NYÅRSBLÅSAN!! ååh har köpt en URLÄCKER klänning som jag ska ha på mig på nyår, för visst ska man känna sig extra tjusig på årets sista dag? ;D
 
 
Nyår är ju alltid speciellt! Och det är ett trevligt sätt att avrunda och reflektera i goda vänners lag tycker jag! Vad tycker du om nyår? Hur har du förberett dig?
 
 
KÖSS
 
 
 
6
Cattan

Jag hållermig till lchf imorgon, är hemma med make och eventuellt är ett eller flera barn hemma.
Jag kommer att fortsätta tuffa på med grädde, smör och bacon och jag kommer att arbeta ännu mer intensivt med musiken eftersom jag har fått nåden att arbeta tillsammans med en fantastisk ackompanjatör.
Tackar Vår Herre för det.

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!!
My

Frida D

Jag är redan besviken inför nyår, tyvärr.
Ett par som vi i gänget inte umgås med längre, eftersom de betett sig så respektlöst mot flera av oss tidigare, har bjudit in sig själva till min bästa väns fest, och hon har inte velat neka dem. Så trist att umgås med dessa människor. De är taktlösa och tanklösa och pratar oavbrutet om sådant ingen vill lyssna på vid matbordet, allt från andra människors sjukdomar och missfall till penningproblem. Beklagar sig över vad synd det är att vi inte umgås längre när det är de som tidigare dumpat sina kompisar på ett tråkigt sätt. De brukar stämma träff utan att dyka upp så jag hoppas att det blir så nu också. Tjejen i paret har flera gånger sagt att hennes man inte vill umgås med oss (hennes vänner, i alla fall var vi det för fem år sedan), ändå ska hon ta honom med på fest till oss. Helt otroligt! Vad tusan gör man? Festen är liten så man kan liksom inte gå in i ett annat rum. Alla de övriga är jättehärliga människor som jag älskar, men wtf...

Svar: nej men ursch va tråkigt!! Hoppas du hade en bra kväll trots dessa omständigheter! STORA kramar!!
My

Layla

Vilken snygg klänning. Så fin du är!
Och jag håller med på att det är bättre att bestämma i förväg att man ska äta kolisar än att hetsäta (och sen få dålig självkänsla osv). Man tar liksom kontrollen själv, eller hur? Stor kram till dej!

Svar: ELLER hur!! SÅÅ sant!! STORA kramar!!
My

TL

Åh Frida D, sådana där har vi också i vårat liv. De dyker upp då och då, man vet aldrig vart eller när, men vips så är de där! Lika tröttsamt och energikrävande varenda gång!

Det är mental träning på hög nivå, försök att göra "vatten på en gås"-tricket, bara lyssna och ignorera!

My: jag älskar nyår! En skön dag, i goda vänners lag, maten planerad, barnen glada. I love it! Jag har förberett maten, men inte kläder... Kanske dags att ta tag i den delen snart. Eller nåt :-) Och fundera på nyårslöfte, som jag brukar vara ensam om att vilja avge, tyvärr. Jag gillar att ge mig ett mål för året, något att tänka på, sträva efter. Inte alltid vara ett mål jag måste nå, utan bara ha som riktmärke.

Svar: <3 STORA kramar!!
My

A

Supersnygg klänning! Får man fråga var du köpt den?
GOTT NYTT ÅR! :)

Svar: TACK:D på HM :D STORA kramar!!
My

Vildnos

Hej och god fortsättning på nya året. Jag är inne och läser ikapp efter att ha haft lite ledigt från bloggläsande och annat. Va snygg du är i din klänning :)

/ia

Svar: TACK fina du!! God fortsättning!! STORA kramar!!
My