#LCHFmalmö2013

ååh fyttifasiken va jag längtar!!! ÅÅÅH!! Den 31:a augusti ska jag och Trollmorslchf (instagram) åka ner till Malmö på LCHF event!! Detta är anordnat av Jillsmat och Magdalchf! Det blir föreläsning och mingel och massa massa roligt!! Fina Kostologik (länk) kommer och även pinglan Motbattreliv! Alla dessa finingar går att följa på instagram! Och jag tycker det är så gaaalet roligt att ÄNTLIGEN få träffa dom PÅ RIKTIGT!! Alla dessa människor som lägger såå mycket tid på att inspirera och motivera oss! Detta kommer bli ruskigt kul!
 
Jag och Trollmorslchf ska ta in på hotell (utan frulle, vi käkar egen medhavd ost istället) och sen ska vi gå ut och göra Malmö på kvällen! Guud så kul!! Hade vart skeeetkul om du också ville komma, så varför inte boka en biljett här (länk)?
 
 
Vi kommer dock inte vara med på lunchen innan, mina allergier ställer ju till det så för mig så vi äter innan på ett ställe där jag jag krångla med servitören istället!
 
 
HOPPAS VI SES DÄR!!
 
 
KÖSS
 
 
 
6

verktyg #7

åååh vad jag ääälskar att väga 80någonting! För just 80-talet innehåller så himla många roliga delmål för mig! Och just delmål är faktiskt verktyg #7! Det är så hiiimla himla viktigt att sätta upp delmål, eller milstolpar, eller vad du väljer att kalla det för! Speciellt när resan är lång till slutmålet! Då får man chansen att fira ofta! I början var det så otroligt viktigt för mig att unna mig något speciellt varje gång jag uppnådde ett delmål. En ny klänning, en ätardag, ja vad som helst! Nu för tiden så räcker själva glädjeruset! Det lever jag på läääänge! För det gör man om man tränar sin självkänsla varje dag!
 
Jag väljer att dela upp min 100 kilos resa i femkilos intervaller! Varje gång jag har gått ner fem kilo så har jag uppnått ett delmål! Och det känns så himla gött! Sen när jag börjar närma mig min målvikt får jag nog lägga om till enkilosintervaller, då ska det ju tydligen gå lite trögare. Jaja, just nu tycker jag femkilo är jävlig lagom!
 
 
Att sätta sig ner en stund och fundera igenom vilka delmål just du ska ha är väl värt sin tid! Skriv ner dessa och skriv gärna ner något du ska belöna dig med. Kanske ta ut en semesterdag? Eller köpa dig ett par nya jeans? Eller unna dig att skriva ner 20 härliga egenskaper du besitter. Ja, någonting som är extrasnällt mot dig själv och som just du mår bra utav. Det hjälpte mig otroligt mycket i början. Själv unnar jag mig att VRÖÖÖÖLA ut mina delmål på både fejjan och instagram och såklart här! Jag ÄLSKAR att skryta, så den varan unnar jag mig extra utav då jag nått min målvikt. Då skiter jag fullständigt i om folk tycker jag är tjötig eller inte! Här ska STORskrytas!
 
 
Under 80-talet har jag tre skithäftiga delmål! Ett som jag blir riktigt tårögd av att tänka på.
 
 
 
87,7 Då har jag gått ner 75 kg
82,7 Då har jag gått ner 80 kg
81,4 Då har jag gått ner halva min kroppsvikt -50 jäkla awesome procent!
 
 
 
Och den dagen jag uppnår 81,4 ska jag skolka från skolan (om vi inte har tenta) och shoppa en hel jävla dag! Fast antagligen kommer jag väll snarare sitta på sängen å storböla i glädjetårar. Fasen, det är inte långt kvar nu! Snart jävlar är jag där! 
 
 
Fira redlöst kära du, det är bannemej du värd!
 
KÖSS
16

Poddri poddera!

Goingar! Min galet söta å härliga kompis Dani har också varit med i LCHFpodden, och KLART att ni vill lyssna på hennes tjöt! Här hittar ni hennes podcast (länk).
 
 
Hon pratar om hur LCHF har hjälpt henne med hennes IBS. Visst är det fantastiskt? LCHF är ju världens dundermedicin! Hjälper ju typ mot ALLT!! Åååh, jag blir så glad när jag hör sånna här historier!
 
 
KÖSS
 
3