Veckans storskrytare!

ÅÅH herregud va ni är bra!! Aldrig har jag sett så många som kämpar mot sina krokben, varje dag!! Jag blir så förbannat megaglad av era kommentarer! Och precis som jag sa i fredags, så tänkte jag lista, varje vecka, 5 bra saker ni har valt att dela med er utav här i kommentarerna! Galet starka är ni!! Dessa är som sagt heeelt slumpvis utvalda, ingen är ju bättre än någon annan, alla har sin egen fight! Tänk, vi är inte ensamma om att behöva kriga, vi stöter alla på situationer som är tuffa! Det är det jag verkligen fått bevisat genom att läsa era kommentarer, och det är det jag vill poängtera med denna lista! FAN va vi är bra!! Denna resa gör vi tillsammans!!

 

Elin är ruskigt härlig och har insett att hon är gaalet snygg, smart, rolig, framåt och positiv!

Nyalivet är gaalet modig och har startat en blogg om sin viktresa! http://nyalivet.devote.se/

 

Christina är inlyssnande och la märke till hur hennes ångest stegrades när hon köpte glass. Istället för att äta den, gav hon bort den till sina barn och bröt därmed ångestspiralen.

 

Sara är helt sjukt stark och har vågat berätta för sin omgivning om sin alkolism och dessutom varit nykter i tre dagar.

 

MieMokken är nytänkande och valde att för första gången informera omgivningen om sin LCHF kost, genom att berätta för sin kusin inför en grillkväll!

 

Ser ni hur jag sätter egenskaper framför varje prestation? Varför jag gör det, kommer jag tjöta om i morgon!

 

KÖSS

5

Chåklaa!!

Igår var svärföräldrarna på besök och då vill jag ju impa som attans med matlagningskunskaperna! Deras framtida barnbarn kommer det inte gå någon nöd på helt enkelt! Visst fasen går det att laga mat som alla tycker om, varesig dom är LCHFare eller inte! Igår chokladdoppade jag färska jordgubbar och serverade detta med grädde! Hur jävla gött som helst!  
 
 
Som ni vet så äter jag otroligt strikt LCHF på veckodagarna och en liberal LCHF en dag i veckan (länk). Då kan man ju unna sig sånt här på den dagen. DOCK får jag säga att jag inte mådde särskillt bra under gårdagen. Trots att det bara var mörk choklad, jordgubbar och grädde, blev jag sådär sockerförgiftad. Du vet yrsel, ont i magen, kallsvettig och fick håll när jag tog en promenad. Så du som äter strikt LCHF, var försiktig om dig!! Jag tror faktiskt man blir känsligare! 
 
 
KÖSS
2

Självkänsla vs. självförtroende

Jag är så jäkla bra! Jag skriver 5:a på min tenta förra veckan, jag lyckades få sommarjobb i år och jag har redan tränat 5 ggr i denna veckan. Bla, bla, bla…. Suck. Vad är det för feeeel på oss människor? Inte fasen älskar du som läser detta mig mer bara för att jag presterar massa bös. Inte fasen älskar du din kompis mer bara för att hon har lyckats skriva en bra uppsats. Men du älskar dig själv mer när du presterar.

Bara jag får det där befodringen, bara jag börjar träna, så kommer allt bli bra.

 

Känner du igen dig? Då liter du av vårt samhälles vanligaste sjukdom. Duktighet. Vi värderar oss själva utifrån vad vi gör, inte vilka vi är. Inte för att vi värderar våra nära och kära efter det, men oss själva, då jävlar duger vi ingenting till om vi inte utför mirakel varje dag! Till och med på en regning tisdag ska vi prestera! LÄGG NER!! Du är älskad för dina fina egenskaper, inte för att du blir befodrad!

 

Det finns ett kraftfullt verktyg mot denna horribla folksjukdom, Bra-boken! Denna uppfinning är direkt stulen från Mia Törnbloms bok Självkänsla nu! och jag kommer prata mycket om denna bra-bok framöver. Imorgon kommer ett inlägg om vafasen det är för något. Det är det, utan tvekan, kraftfullaste verktyget du har på din viktresa!

 

Skillnaden mellan självkänsla och självförtroende är simpel. Självförtroende handlar om det vi gör, självkänsla om det vi är.

Vi ska börja bygga din självkänsla, du och jag tillsammans, och det kommer vara det bästa du har gjort. En god självkänsla är A och O när det blåser upp till storm. En god självkänsla kommer skydda dig när du ramlar tillbaka i ett ätmönster och när motgångar kryper sig på längst livet.

En god självkänsla är den bästa rustningen du kan äga!

 

KÖSS

(Jag med kvinnan som föddes med god självkänsla, Jannie! Själv får jag jobba på det, varje dag)

 
 
 

 

5