Chåklaa!!

Igår var svärföräldrarna på besök och då vill jag ju impa som attans med matlagningskunskaperna! Deras framtida barnbarn kommer det inte gå någon nöd på helt enkelt! Visst fasen går det att laga mat som alla tycker om, varesig dom är LCHFare eller inte! Igår chokladdoppade jag färska jordgubbar och serverade detta med grädde! Hur jävla gött som helst!  
 
 
Som ni vet så äter jag otroligt strikt LCHF på veckodagarna och en liberal LCHF en dag i veckan (länk). Då kan man ju unna sig sånt här på den dagen. DOCK får jag säga att jag inte mådde särskillt bra under gårdagen. Trots att det bara var mörk choklad, jordgubbar och grädde, blev jag sådär sockerförgiftad. Du vet yrsel, ont i magen, kallsvettig och fick håll när jag tog en promenad. Så du som äter strikt LCHF, var försiktig om dig!! Jag tror faktiskt man blir känsligare! 
 
 
KÖSS
2
O

Å va` bra att du tog upp detta med jordgubbarna... vilket i det här som du åt var "fel", i min värld var det chokladen eller..? Å hur "rätt el. fel" är jordgubbar å grädde... det är ju så förtvivlat gott

Svar: hmm... jag tror bannemej det va hela kombon!! Man ska nog försöka låta bli att dela in i rätt å fel men asså, min mage pajjade efter en vecka med superstrikt LCHF och sen allt det på en å samma gång!! Det är ju gaaalet gott precis som du säger, så klart man äta det i lite mindre mängder bar ;P man får lyssna på sin kropp :D
My

lillfranzen

Jag håller med dig om att bli känsligare. Har ätit lchf i tre månader nu, och var på bröllop för två helger sen. Såklart var det bröllopsfika efteråt. Var ju tvungen att ta en cupcake med massvis av socker i. På natten tre timmar senare mådde jag så sjukt illa. Hade frossa, huvudvärk och ett starkt illamående. Allt slutade med att allting kom upp igen. Aldrig mer socker!

Svar: Fy!! Nä det där sockret skiter vi i tycker jag med! Stora kramar!!
My