Julmarknad

Igår kom mina två älsklingar Jannie & Viggan hit! Jag tjötar ofta om dom på bloggen, dom är ju också LCHFare och har varit lika längre (minus en månad, som det tog för mig att övertala dom) som mig! Vi har växt upp ihop och dom står mig så otroligt nära! Victor har ju blivit av med sin ulcerös colit med LCHF, så är det någon som är strikt LCHFare så är det han!
 
 
Idag ska vi på julmarknad i Kalmar och sedan ska vi ut å käka lunch! Allt i LCHFanda såklart! Igår bjöd jag på gratinerad fläskfilé med blomkålsris, och idag blir det Carbonara! Inte för att Carbonara är skitlyxigt kanske men det är sinnessjukt gott så det spelar ingen roll! 
 
 
Hoppas du också har en riktigt bra lördag!
 
 
KÖSS
 
(Victor, jag & Jannie på nyår förra året! Då hade ja gått upp till ca 110 över julen, men vägde annars ca 105 kg! Tänk va mkt som hänt sen dess!)
 
 
 
1

Inspiration

Jag har världens bästa bloggläsare - utan tvekan! Ni är så ini helskotta BRA!! Och inte nog med att ni är bäst, ni bara överöser mig med massa rosa-fluffiga ord hela dagarna! Japp, jag är verkligen lyckligt lottad som har er <3
 
 
Det jag har lyckan att få höra ofta är att jag inpirerar. Och det berör mig som attans kanoner!! Det betyder verkligen sååå mycket! Och det leder mig in på dagens ämne; inspiration!
 
 
Vi alla, du och jag, dina grannar, min man, dina barn - inspirerar!  Våra handlingar ger ringar på vattnet, berör och behandlar. Allt vi gör påverkar. Formar världen till vad den ska bli imorgon. Om hundra år. Det är otroligt häftigt att tänka så. Sätta livet och handlingarna i perspektiv. 
 
 
Du och jag är båda två inpirationskällor. Vi alla är någons förebild. Alla har vi flera egenskaper som någon annan uppskattar och njuter av. Och dessa är ytters vanligt att vi är osäkra på själva! Att vi inte uppskattar dom. Att vi inte ser dom själva. Jag tycker det är sååå viktigt att sätta sig ner och investera tid i att se sina egna starka sidor. Så dessa sidor kan utvecklas och få chansen att berika andra. För vi påverkar. Vi påverkar livet och andra männniskor än vad vi någonsin kan ana. Och genom att lägga tid och energi på kärlek till dig själv, så påverkar du livet till en positiv riktning för mer människor än dig själv. 
 
 
Snacka om grymt bra investering!
 
 
KÖSS
3

Tävling!

Nu äre sista chansen att va med å tävla om en grymt bra receptbok! Klicka in på länken å va med! På måndag dras den lyckliga vinnaren!
 
 
http://lchfingenjoren.se/2013/november/tavling.html
 
 
KÖSS
1