Inspiration

Jag har världens bästa bloggläsare - utan tvekan! Ni är så ini helskotta BRA!! Och inte nog med att ni är bäst, ni bara överöser mig med massa rosa-fluffiga ord hela dagarna! Japp, jag är verkligen lyckligt lottad som har er <3
 
 
Det jag har lyckan att få höra ofta är att jag inpirerar. Och det berör mig som attans kanoner!! Det betyder verkligen sååå mycket! Och det leder mig in på dagens ämne; inspiration!
 
 
Vi alla, du och jag, dina grannar, min man, dina barn - inspirerar!  Våra handlingar ger ringar på vattnet, berör och behandlar. Allt vi gör påverkar. Formar världen till vad den ska bli imorgon. Om hundra år. Det är otroligt häftigt att tänka så. Sätta livet och handlingarna i perspektiv. 
 
 
Du och jag är båda två inpirationskällor. Vi alla är någons förebild. Alla har vi flera egenskaper som någon annan uppskattar och njuter av. Och dessa är ytters vanligt att vi är osäkra på själva! Att vi inte uppskattar dom. Att vi inte ser dom själva. Jag tycker det är sååå viktigt att sätta sig ner och investera tid i att se sina egna starka sidor. Så dessa sidor kan utvecklas och få chansen att berika andra. För vi påverkar. Vi påverkar livet och andra männniskor än vad vi någonsin kan ana. Och genom att lägga tid och energi på kärlek till dig själv, så påverkar du livet till en positiv riktning för mer människor än dig själv. 
 
 
Snacka om grymt bra investering!
 
 
KÖSS
3
Gunilla

Så fint du skriver. Vi människor påverkar varandra såå mycket. Vi vet inte alltid om när. Alltså är jag en viktig person, både för mig själv och andra.
Det ska jag tänka på lite oftare. Glad jag blir faktiskt. Som vanligt då jag tittar in hos dig My. Du får mig att tänka betydligt mer gladare tankar.
Tänk att en rosa, vacker liten ingengör kan lämna så många bra och fina ringar på vattnet varje dag. Tack My. Kram.

Svar: DET är du härliga Gunilla <3 STORA kramar!
My

Veronica B

Ja du inspirerar verkligen My! Tack vare dig har jag börjat jobba med min självkänsla, som jag tidigare inte har insett att den har legat vid fotknölarna. Jag tänker så mycket mer positivt nu och har till och med vågat gå på date, har varit singel i flera år. Idag ska jag träffa en superfin kille för fjärde gången och det känns jättebra! Han är dessutom civilingenjör precis som du My, bra grejer där :)
Jag hade inte vågat allt detta utan dig My! Ha en fin helg! Kram

Svar: HEJJA dig!! Vad GLAD jag blir Veronica! Blir tårögd bakom datorn här nu! Du är fantastisk! STORA kramar!
My

Carro

Du är så bra! Är riktigt glad att jag hittade din blogg! Om du någongång är i krokarna runt Halmstad så är du mer än välkommen till mig! Mat och husrum finns =)

Svar: åh jag är såå glad att du hittade hit <3 haha va go du är!!! STORA kramar!
My