Margarinet ska falla, riktigt smör åt alla!!

W-I-N-N-I-N-G!!! 
 
http://www.kostdoktorn.se/kravet-pa-lattprodukter-i-luleaskolor-skrotas
 
 
KÖSS!!
1

Tacksamhet

Måndag. Ny vecka! Du kanske är på jobbet just nu, eller är du en riktig lyckans ost å är ledig idag? Var du än är, ta dig ngn minut. Luta dig tillbaka, blunda och tänk igenom vad du är tacksam för idag. Kanske har du ett välstädat hem att komma hem till. Eller en vän som du ska ringa. Eller kanske köpte du något kul i helgen? Vad det än är - ta dig lite tid att vara tacksam. Det ändrar hela din dag!

 

 

KÖSS

8

fettsräckens Luleå

I Luleå kommun råder fullt kaos! 
 
http://www.kostdoktorn.se/folkpartiet-vill-riva-upp-beslutet-om-lattmjolkstvang
 
Man vill alltså tvinga skolorna servera lättprodukter till våra knoddar! Är det bara jag som håller på att få hjärtslag här borta? Sånt här gör mig så megaarg!! ARG!! med stort jäkla G på slutet!!
 
 
Det lustigaste är att de flesta jag pratar med höjer på ögonen och tar ett steg tillbaka när jag berättar att jag då bannemej tänker ge mina barn LCHF när dom kommer till världen. "Men herregud My, du kan inte ge dina barn dietmat! Barn behöver raketbränsle!". Djuuuup suck från mitt håll.... Förlåt att jag ska föda upp mina barn på tillsatsfria livsmedel. Förlåt att jag ska ge mina barn ett jämt blodsocker. Förlåt att jag ska ge dom mat som inte processerats och transporterats över hela världen. Och framförallt, förlåt FÖRLÅT att jag inte kommer göra mina barn till knarkare (socker är en drog!) redan som barnsben! Jag är hemskt ledsen för det. 
 
 
Jag är också hemskt hemskt ledsen för att jag kommer att låta mina barn äta sig mätta varje dag. Jag är ledsen för att dom kommer kunna äta direkt ur kylskåpet när dom är hungriga. Jag är fruktansvärt ledsen för att jag aldrig kommer behöva tjata om kalorier eller portionsstorlek. Men framförallt är jag ledsen för att dom kommer kunna lita på sina kroppar när den säger till dom att dom är hungriga. Ja, mina barn lär få en fruktansvärt uppväxt! Och den hemska uppväxten lär med all säkerhet ge dom god självkänsla! Hujjedamej!
 
 
Nä, LCHF är ingen diet. Har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Alla tycker det är fruktansvärt att servera barn LCHF. Men lättmjölk och andra lightprodukter får man pracka på dom små liven. DET är tydligen het okej. Det är helt okej att implementera kaloritänk redan hos småbarn. För det gör man såfort "light" eller "lätt" kommer in i bilden! Snacka om att DET kommer fukka upp våra barn! 
 
 
Jag tycker inte man ska föda upp barn på dieter. Men det är ju knappast så att jag kommer ge mina barn Nutrilett. Jag kommer ge dom mat från naturen. Grönsaker. Kött. Bär. Och lördagsgodis kommer dom då bannemej aldrig se röken utav! Förhoppningsvis kommer dom scora 3/12 poäng på Livsmedelsverkets matvanetest redan som småbarn(LÄNK)!
 
 
KÖSS
 
16