LCHFkryssningen

Vilken fantastisk resa! Värme, kärlek, härliga samtal och högar med skratt! 
 
Vi kom tidigt till färjeterminalen där vi gav oss in i minglet bland alla lchfare! Mötte upp Highfatfitness , Kostologik och Motbättre liv i baren! Sedan blev vi föreläsare insläppta i ett VIP-rum, vilket var väldigt skönt eftersom man fick smått panik för att det var så himla trångt i baren. Där minglade vi lite mer innan vi blev påsläppta på färjan. 
 
Sedan var det dags att bege sig till buffén. Det var så sjukt mycket folk så jag, min bästa vän Jannie och Martina fick inget bord! Men det bekommer inte 3 ingenjörer! SPECIELLT inte när det serveras gött käk! Istället så samlade vi oss runt en barnstol och åt!
Jag var lite osäker på vad jag kunde äta, så jag tog en stor bit brie som jag dippade i smör. Att äta mejerifritt funkade inte för mig denna helg - så STACKARS mig va TVUNGEN att äta massa ost, grädde, youghurt och gräddfil! Du lider med mig va? xD
 
 
Vi gav oss ut på bravader i färjan! Detta tjejgäng höll ihop hela kvällen! HELKUL!
 
Jag och Jannie tänkte gå och lägga oss tidigt! Men klockan hade hunnit bli ett innan vi gick in i kojjen (panschisvarning)! Då var vi lite småhungriga! Som tur va hade jag smugglat in LCHFklubbens knäckebröd och Bregott som vi festade på! Blev nästan som chips och dipp!
 
Det var dock inte så enkelt å sova! Massa fulla ungdomar bröla omkring i korridoren och båten svängde ju hejvillt så ja och Jannie somnade inte förän 03.30! Så när klockan ringde 06.30 så kan man minst sagt säga att vi var trötta! Mina ögon va helt svullna efter flera nätters sömnbrist, men som tur va hade jag med mig kylande kuddar som drog ner det värsta. Snyggve va?
 
Vi var och lyssnade på massa häftiga föreläsare, med var tvungna att hoppa över vissa eftersom jag och Martina behövde öva på vårt tal!
 
Efter det var det dags och köra igång! Kostdoktorn filmade hela föreläsningen så snart blir det nog tillgänglig för er! Kul va? :D
 
Vi hade en del teknikstrul under föreläsning. Å herrejössesamalia!! Först så var Martinas dator inte kompatibel med projektorn, så jag fick rusa och hämta ett USB för att föra över till Moniques (som förövrigt höll en grym föreläsning om LCHF och barn!) dator! TACK fina du! Efter det krånglat klart (vilket tog en stund eftersom Monique hade en Mac å jag å Martina bara kan PC, och japp, vi har redan fått vår andel ingenjörsskämt på den fronten) så visade det sig att det bara fanns ett headset tillgängligt. Så när jag kört klart min del så var vi tvugna och trassla av mig headsetet till Martina. Japp. Trassla av mig det, så skulle Martina trassla på sig det, samtidigt som flera hundra personer satt och tittade i tystnad på oss och väntade på fortsättningen. Och herregud. Det trasslade och hade sig, och Martina fick inte fast det riktigt. Det hjälpte inte nerverna så att säga!! Och inte nog med det. Martina hade hade långa lösnaglar efter hennes fitness tävling förra helgen så varje gång hon skulle trycka på "nästa"-knappen så kom naglarna på fel knapp och powerpointen stängdes av! 
 
Jag kan bara säga en sak: Jag är så JÄKLA impad av Martina!! Detta var hennes första framträdande pga stor scenskräck, och trots att allt som kunde gå emot gick emot, så GENOMFÖRDE hon presentationen. Jag själv hade nog ramlat och dött i hennes sits, och jag har ingen scenskräck! Martina är fasiken en av de starkaste brudarna jag känner!! Helt klart!
 
 
 
Efter det lyssnade vi på Jonas Bergqvist och sedan var det dags för mingel! Hittade massa festligt folk att mingla med!
 
 
 
 
 
hääärliga Maria Helander som är en av mina absoluta förebilder!
 
Anna Hallén,56kilo och Maria Helander! Vilka kvinnor!!
 
 
Och sen träffade jag även häftiga Majoren!! Japp, du vet han som alltid fäller dom klockrenaste kommentarena under Kostdoktorns inlägg? 
 
 
 
GRYYMT bra och tokrolig resa! Jag håller tummarna för att det blir en sväng till nästa år! 
 
KÖSS
 
Jag och Martina blev fotade efter föreläsningen av Jillsmat.se!
 
 
14
Leo

Säger det igen. Du var bäst :)

Svar: va gooo du är!! Fasiken va kul det va att säga hejhej! Nästa gång får vi tjötas vid mera tycker jag!! STORA kramar!
My

Åsa

Ni var fantastiska båda två! Så duktiga på att prata inför publik. Jag hade stammat bort mig direkt! :)

Svar: TACK fina du!! Vi fick massa braiga tips från Kostdoktorn innan, han lugnade våra nerver!! :D STORA kramar!
My

Åse

Åh, vad jag led med er av allt strul och hur det fortsatte att strula när Martina skulle börja sin del. Men vilka föreläsningar ni höll! Jag har varit med på kryssningen i många år och jag måste säga att det ni tog upp fyllde upp ett tomrum om ett ämne som inte tagits upp förut. Verktyg.
Ni engagerade och berörde! Gav en massa energi!

Så modiga ni var! Jag hade läst i era bloggar att ni var nervösa för detta, men inte märktes det!
Och vi som satt tysta runt omkring, vi var bara glada att det inte var vi som skulle stå där framme, för det hade vi inte haft modet till!

Jag ser så mycket fram emot att höra er igen!

Topptopptopp!

Svar: WOW!! TACK för suuperfina ord!! Jag blir sååå glad!! TACK!! STORA kramar!
My

Martina

Tack underbara raring för dina fina ord!!! <3 Du är BÄST!!! :D

Svar: TACK själv fina kära du!! Du är verkligen som en stor, rosa present - alldeles ljuvlig!! STORA kramar!!
My

Jeanette

Tack för ett bra inlägg!

Svar: <3 STORA kramar!!
My

Laila

Hej
jag har följt din blogg ett tag och tycker du har varit jätte duktig :)
Jag har en liten fråga ,jag jojoar fram och tillbaka i vikt men nu har jag kört fast och har ingen motivation att gå ner i vikt .
Jag har provat LCHF ett par gånger innan men har lagt av efter ca 3 veckor pga min dåliga andedräkt jag lyckas inte komma in i någon fas där den försvinner och mina nära och kära har fått mig att sluta med LCHF för att det inte går att vara när mig :)
Har du något tips för att slippa den dåliga andedräkten så jag kan starta igen och få bort mitt sockerberoende :
/Laila

Svar: hej finis! Jag rekommenderar dig att göra min mentala verktyg du hittar under "verktygslådan" - den kategorin! Bäst resultat får vi nämligen om vi kombinerar både det mentala och kosten!! STORA kramar!!
My

Ninnie

Hej fina My!
Läste någonstans att Jonas Bergqvists föreläsning skulle varit den bästa på kryssningen...men det är inte rätt...
Det var din föreläsning My som var den bästa både till innehåll och framförande. Ser fram emot att höra dig en tredje gång (hörde dig i Kalmar i höstas)
Kanske blir det på nästa kryssning...😉
/Ninnie


Svar: haha va du är goo! TACK! Du läste nog det hos Kostdoktorn kanske? :) Han skrev det iaf vet jag! :) Vet inte om det var en allmän åsikt eller hans personliga :) Men tusen tack för att du tyckte att min var bra, blir sååå glad fina du!! Det verkar som att det blir LCHF-campingen också! Ses vi där? :) STORA kramar!!
My

Marja - Baka Sockerfritt

Så roligt det låter, perfekt att kombinera nytta med nöje! Synd bara att det var så trång på buddén.

Svar: ja eller hur :D ja, men vi hade det supermysigt ändå :D STORA kramar!!
My

Ninnie

Ja, man kanske ska ta med sig "gubben" och ta en tur med bågen...
vem vet kanske syns vi där...och att jag vågar hälsa på dig ...

Svar: haha!! Det är klart du ska :D Både ta med gubben å hälsa alltså ;) STORA kramar!!
My

Åse Falkman Fredrikson

Du var GRYM, helt fantastiskt och jag önskar sååååå att jag var en lika duktig föreläsare som du ;)
Martina var också GRYM, herrgud vet hur det känns att stå där uppe!
GO GO GO GO!!!!! P&K

Svar: Finis <3 Va du är GOO!!! Nu har jag ju tyvärr inte hört dig föreläsa ÄN men kan slå VAD om att du är sprudlande härlig med tanke på din uunderbara personlighet! TACK för fina ord och för fint pepp <3 STORA kramar!!
My

Lina

Åh!! Jag missade eran föreläsning för vi tog fel på tiden :(( Du verkar såååå bra!! När ska du föreläsa nästa gång?! Kram!!

Svar: gulle dig!! I stockholm i maj! Kolla under kategorin "föreläsningar" STORA kramar!!
My

Gäst

Här finns en ny blivande föreläsningskompis!
http://trollmorslchf.webblogg.se/

Svar: :D STORA kramar!!
My

Julias skönhetsblogg

Det låter som en lyckad kryssning! Härliga bilder :)

Svar: <3 STORA kramar!!
My

Fredrik

Så här skrev jag om dig och din föreläsning, på min blogg.

My Westerdahl: Spännande med en ung nykomling som berättar sitt livs historia.
Det var show från första sekund och faktiskt så kunde man nästan tro att hon var född på den där scenen.
Hon berättade om verktyg som hon lärt sig att använda för att bli den My som hon är idag.
Att hon gått ner 79 kilo i vikt var bara en pusselbit i hennes liv.
Mycket kloka råd och faktiskt en del allvar mitt i denna fantastiska show.
Underbart.

Underbart att höra Ann-Sofie berätta att både du och Martina kommer till Säffle.
Syns där...

Svar: HEEJ Fredrik!! WOW!! Vilket FINT omdöme!! GUD va glad jag blir! TACK :D Såg på Martinas blogg din fina kommentar om oss också - och jag tyckte du la fram en grymt bra aspekt som fick mig å Martina att fundera! Martina attraherar ju dig & andra som har träning och prestation som intresse, och jag mer målgruppen om vikt! Vi båda är såå glada för dina fina ord ska du veta, och du verkar vara härlig, ärlig och målinriktad! Ska bli sjukt kul att tjötas mer i Säffle :D
My