Veckans storskrytare!

Josenfin: "Så stolt! Är hemma och är sjuk och det är såå synd om mig såklart. Tänkte ta fram lite brownie (a la lchf) från frysen och äta två med vispad grädde till lunch. Det är ju ingen som ser mig och jag är ju sjuk. Men nej, jag vill inte bryta ketosen. Gjorde en kopp fettkaffe och tog några ketobollar istället. Känner mig redan lite piggare ;) Ha en härlig fredag! Tack för en oerhört inspirerande blogg fina My "
 
Lina: "Är sjukt stolt att jag efter att tränat seriöst i över 2.5 år äntligen börjat gilla löpning! Kände mig så grym när jag flög fram bland stockar o stenar igår kväll, och kunde genomföra ett intetvallpass efteråt utan problem! :)) "
 
Lin : "Är sjukt stolt att jag efter att tränat seriöst i över 2.5 år äntligen börjat gilla löpning! Kände mig så grym när jag flög fram bland stockar o stenar igår kväll, och kunde genomföra ett intetvallpass efteråt utan problem! :)) "
 
Jo: "Jag är galet stolt över att jag en dag bara "bestämde mig" för att sluta äta skit! Jag har tidigare varit duktig med kosten men under det senaste halvåret har motivationen inte riktigt funnits där och jag har tryckt i mig mackor, godis och glass. Men nu så! Jag tror att ett vad med en kompis hjälpte - 500 kr för den som tar en godis inom fyra veckor. Jag har dessutom kommit igång med gymmet och var där ser dagar förra veckan! Sjukt bra. Jag är sååå stolt över mig själv. :) "
 
Ellinor Melkersson: "Jag är så stolt över mig själv för att jag börjar inse att jag är förjävla bra allstå! No more offerkofta! "
2
The Revolt

Vad står LCHF för? :o Jag är normalviktig och så och är inte insatt i dessa metoder gällande viktnedgång. Av sammanhanget gissar jag att det är ngn metod för att gå ner i vikt ... elr e jag helt ute och cyklar?

Vad står det för? :o

Lin

Det där var inte min kommentar ju... :/ du länkade till min blogg, men lade upp någon annans "skryt". Det blev nog lite knasigt det där! ;)