Skol-Time!

ÅÅH! Imorgon börjar skolan igen! AAAH, som jag har längtat!
 
Imorgon börjar mitt sista år av 5 och om bara 9 månader är jag färdigutbildad civilingenjör! WOW! Det är med lite vemod också - för egentligen är det bara fram till december vi har skola - sedan ska vi ut på ett företag fram till juni och göra exjobb. Shit pommes! Vill helst inte tänka på det, det är vemodigt att behöva lämna min goa klass.
 
Trots att jag är 25 är det samma högstadiefeelin' på mig som när jag tonåring och det var skolstart. Det pirrar i magen av förväntning och det ska bli kul att återse alla klasskompisar efter 3 sommarmånader frånskilda. Jag förbereder mig alltid minutiöst inför skolstarten xD
 
- Ny skolväska med matchande plånbok och skor inhandlade i sthlm
- Blivit tillpiffad i håret
- Nya block och pennor inhandlade och almanackan är redo och uppdaterad
 
Idag är dagen planerad till tusen också såklart! Jag börjar dagen med en härlig kopp fettkaffe och lite egotid framför teven en halvtimme. Sedan kör jag en 5k runda för att få upp flåset. Efter det blir det lunch och jobb ett par timmar på mitt extrajobb på Elgiganten. Efter det så ska jag storstäda mitt hem (IGEN) så allt är piffat, sorterat och glänsande inför den nya terminen. Därefter ska jag förbereda min nya skolväska och utrusta den med allt plugget behöver och sätta min iPad på laddning. Efter det så ska jag ha hemmaspa: ansiktmask, hårinpackning, mainikyr, pedikyr, kroppsskrubb och ett lååångt doftande bad. Därefter ska jag smörja in mig med min dyraste bodylotion som jag bara tar fram vis särskilt speciella tillfällen. Sedan ska jag kura in mig i min nytvättade morgonrock och tända ljus och dricka te på avslappande örter. Ja du hör ju hur jag längtar!
 
Imorgon är också en fullpackad dag: det blir först dubbel körlektion  innan skolan tidigt tidigt på morgonen (BTW, har världens bästa körskolelärare: en brutalt härlig kvinna med den goaste norrköpingsdialekten och bästa humorn som är LCHFare sedan -09. Fatta hur kul vi har när vi kör!), för att sedan gå i skolan, för att sedan gå på teorilektion och träna på kvällen. Men jag älskar att ha mycket att göra. Speciellt som Martin jobbar kväll och då är det trist att sitta å glo själv.
 
Imorgon är även sista OSA dag till vårt bröllop den 4:e oktober så därefter börjar hardcoreplaneringdeluxe! Jag och min brudtärna Jannie ska ha en planeringshelg nu till helgen. Vi har lånat min mammas övernattningslägenhet i centrala Göteborg och ska planera och shoppa dekor, glas, tiara, skor, accessoarer och tärneklänning. Som du ser har stackars Martin inte mycket att säga till om på bröllopet ;-)
 
Jag känner mig så positiv och glad inför hösten. Jag tror hösten kommer bli magisk!
 
KÖSS
 
(En liten påminnelse till Martin när han borstar tänderna innan han går och lägger sig)
 
 
 
 
 
5