Fin i Håret!

Igår var jag hos Frida på salongen Arne & Elsa och gjorde slingor och klippte mig. Blev som vanligt supernöjd!
 
 
 
Förut hette Arne & Elsa Hårfixarna men precis bytt namn. Jag tycker namnet är så fint! Salongen uppkallades efter Fridas morfar och farmor! Såå fint tycker jag! I och med namnbytet så håller dom nu en kampanj! 
 
Boka tid hos Frida på telefon: 0455-311023 eller via nätet HÄRt och uppge "LCHFingenjören" när du betalar så får du 10% rabatt på klipp och/eller färg och/eller hela deras sortiment av hårprodukter! (DOM HAR DAVINES!! YAY!)
 
Så vill du bli höstfin och bor eller besöker Blekinge så kan du passa på att gå till Frida! Har gått där i 4 år och är sååå nöjd!
 
KÖSS
10
Klara

Ååh, vilken fin färg det var på ditt läppstift! Får man fråga vart det kommer ifrån? :)

Svar: ååh tack!! <3 det är bellápierre nyans burlesque :) KRAM!
My

Malin L

Blev mycket fint!

Svar: TACK <3
My

Frida D

Jättefint, kände knappt igen dig! :)

Svar: <333
My

Petra

Jättefint! När det ändå frågas om sminket (som eg inte har med saken att göra) men vilken foundation har du, märke och nyans?.. Du ser så väldigt fin och naturlig ut! Hälsning och tack för en inspirerande och "psykiskt sund" blogg! Det behövs idag...

Svar: åh va go du är! TACK <3 jag lägger först Esteé Lauder foundation och toppar med Clinique puder! här ser du vilka: http://instagram.com/p/sPGgBmJaVq/?modal=true :D KRAM på dig <3
My

anna eriksson

Åh, vad söt du är! En riktig lite karamell!

Svar: TACK fina du <3
My

My

Vad snyggt! :)

Svar: TACK <3
My

Panki

Åååh va snyggt!!
Värsta heta pinglan :-)
Ha en fab helg!
Kram

Anonym

Fiiint! :)

Undrar en sak, känner du dig trött/seg i musklerna när du tränar? Eller har gjort? Tycker att jag känner mig segare än vanligt trots att jag inte äter strikt lc-kost, nästan som kramp i musklerna :/

Svar: tack! nä det gör jag inte, jag har ätit lchf i fem år så min kropp har anpassat sig fint:) prova magnesiumtillskott, det brukar hjälpa! men du får också ge din kropp tid att anpassa sig :) kram!!
My

Vilja

Har nyligen hittat din blogg. Började med LCHF för två veckor sedan då min mormor är något utav en "LCHF-guru" och ska börja ha kurser i ämnet när hon går i pension, jag och några till är därför testpersoner. Från start behövde jag gå ned 35 kg, nu har jag efter två veckor "bara" 30 kvar. Alla dessa kg har jag gått upp under det senaste året, så jag ser ut som en rosarandig zebra pga bristningar. Jag har varit hos vårdcentralen och allting pga min akuta viktuppgång, uteblivna mens sedan 8 månader tillbaka, finn-attack i ansiktet osv osv. "Allt är normalt", ansåg de. En vecka efter LCHF fick jag tillbaka min mens. Jag har bara en envis finne kvar, jag kommer i mina uniformsbyxor, jag är aldrig sugen på något - och jag behöver inte sova tolv timmar per natt för att öht vara människa.

Jag kommer lätt börja följa din blogg, du är bra på att skriva och är av vad jag har läst en fantastisk inspirationskälla! (Dessutom är du jättesöt och sjukt lik Reese Witherspoon).

Om två veckor ska jag springa tjurruset i Karlstad, två veckor efter det ska jag springa tjurruset i Stockholm. Helt plötsligt känns det inte lika hopplöst längre!

Svar: HEJJA dig!! va du är cool!! KRAAM!!
My

Annika Y

My, du är vacker som en dag!