HIGH FIVE!

Igår lyckades jag vara gööörschysst mot mig själv! Så himla gött mos! Va galet sockersugen och bestämde mig för att jag fick köpa vad jag ville efter jobbet. Men sen när jobbet slutade så gick jag och köpte mig tjock korv istället och stekte upp. Åt även LCHFklubbens knäckemacka och njöt. För att hetsbanta? NOPE! För jag inte orkade må dåligt dagen efter och känna mig sockerbakis! Såå himla skönt att ta det beslutet, i enda syfte att vara snäll mot mig själv!
 
Varje dag utan socker är en vinst, glöm inte det!
 
KÖSS
 
5
Christina

Bra My! Superduktig som orkade kämpa emot suget!

Petra

Grymt bra gjort!

Kari

Vad som har hjälpt mig är tanken på att jag vill inte ha diabetes och vill inte bli dement! Vill väl inte heller vara tjock, men det är nästa steg! Tittar på min mamma och ser mitt facit. Är nu 60 år och är på gränsen, alltså har jobbat i 30 år för att snart kunna utveckla diabetes och allt skit som hänger med runt detta.
My, tänk på att du ska bli gammal med värdighet, kanske hjälper det mot sockertrollet. Jo, nu är det 3 år sedan jag blev sann LCHF-are, dvs inga avsteg met än vad som är ok, typ lite sill i jul od. Innan dess blev det lite av varje, även om jag visste att det var fel (sockertroll och lathet). Idag tar jag besväret med att andra tycker man är jobbig. Det är mitt liv och det är inte värt att säga ja bara för att göra någon annan nöjd!

jeanette sandelin

Såg dig i tidningen Land idag :)
Kram fr sö Dalsland <3

Anna Holm

Well done!!