Skrytisar!

Jag känner på mig att ni kommer slå rekord i storskryt denna helgen!!! Så kom igen, PROVE ME RIGHT! Skryt om allt BRAAA du gör och har gjort för dig själv så drar jag 5 slumpvisa storskrytare i början av nästa vecka! 
 
Så! ge mig ditt BÄSTA storskryt i förlovningspresent! Att ta död på Jante är den bästa prellen vi kan ge till oss själva!
 
KÖSS
18
Stina

Jag har inte hetsätit en enda gång den senaste veckan och jag är stolt över att jag vågade gå in på ett ställe där jag ville jobba och fråga om de behövde vikarier - vilket de behövde! Så nu har jag ett nytt timvik! Heja!

Svar: HEJJA HEJJA!! <3 STORA kramar!
My

Layla

April 2013 sa husläkaren att jag skulle få Diabetes inom ett par år, eftersom mitt blodsocker var 6,8 (7 är gränsen). Maj 2013 började jag med LCHF.
Tyvärr fick jag diagnosen Reuma och fick börja med mediciner (bla kortison) som har som biverkning att de höjer blodsocker och man ökar i vikt. Men när jag slutade äta kortison gick jag ner 7 kilo.
Blodsockret testades förra veckan, och det har gått ner till 6,1. Under 6 är 'normalt'. Kolesterolet var perfekt. Och bara 7% chans att få Diabetes! LCHF räddar liv!

Svar: HEJJA HEJJA!! <3 STORA kramar!
My

Rosita

Efter 2 månader utan mejerier, har jag endast tryckt i mig 6 st punchrullar o 4 st Frisco-bröd. Ärligt, så trodde jag att jag skulle gå all in o köpa allt jag kom över i affären. Men jag köpte det jag har varit sugen på i 2 månader = En nöjd jag! O för att vara helt ärlig, så vad det inte så gott som jag föreställt mig! *klapp på axeln*

Svar: HEJJA HEJJA!! <3 STORA kramar!
My

Katrin

Jag har velat skryta flera veckor, men inte vågat (jante jante). Nu gör jag det. Så första skrytet är att jag vågar! Och grattis till förlovningen, underbart!

För ett år sedan lade jag om till lchf. Mitt svajiga blodsocker försvann och jag lyckade skriva en bok. Ja, verkligen mycket tack vare lchf. Jag orkade!

Och mitt tredje skryt är att jag valt att jobba mycket med att vara lyhörd mot mig själv. Jag tvingar mig inte längre till något utan lever mycket långsammare för att hinna känna efter vad jag vill. Och jag blir bättre och bättre på att vara snäll mot mig själv.

Svar: HEJJA HEJJA!! <3 STORA kramar!
My

Frida D

Jag gjorde Mensas provtest på nätet igen, förra gången är ett par år sedan. Jag blir nog aldrig medlem, men jag har höjt min IQ med flera steg på ett par år! Det är möjligt - med livserfarenhet, högre studier och logiskt tänkande, att höja sin IQ en hel del (inom ens reaktionsområde, d.v.s. individens övre och undre gräns). Poängen med detta är att man kan alltid bli bättre, man slår egentligen aldrig i något tak i livet! Jag landade på 122, 93:e percentilen! Wiho! Mitt motto:
Bättre än förut!

Svar: WOW fan va kooooooolt!! <3 STORA kramar!
My

Frida D

Dessutom så tycker jag att vår potential är viktigare och intressantare att se till, snarare än var vi är i livet vid ett givet tillfälle!
:D

Svar: <3 STORA kramar!
My

Träningsgjädjen - vägen dit

Hej, den här veckan har jag ätit bra alla dagar utom idag. Visst det är bara 4 dagar men innan var det massa kolhydrater varje dag. Jag accepterar mitt snedsteg och imorgon är jag tillbaka på den nya banan. Dessutom har jag börjat gymma igen och i skrivandet stund har jag träningsvärk i rumpa :)

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!
My

Lena

I onsdags firade jag -25 kg. Är under 90 kg för första gången sen 90-talet . Jag kan jag vill jag ska må bra. Nu är det bara resten kvar.

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!
My

Rebecca

Jag har jobbat en hel del med att inte straffa mig själv för det jag inte gjort, utan snarare BELÖNA mig själv för det jag har gjort.

Den här veckan har mitt examensarbete tagit stora steg i rätt riktning och istället för att trycka ner mig själv och tänka "varför har jag inte skrivit ännu lite mer/bättre osv" så tänker jag "jäklar vad jag är bra!" :)

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!
My

Lotta

Jag kan skryta med att från att inte tränat på ca 20 år började jag för ett år sen att Zumba 2-4 ggr i veckan. Detta har nu lätt till att jag tränar på Gym, zumbar, tränar Afrro och går för PT ca 4-6 ggr i veckan sen nyår. Det är ALDRIG för sent. Härligt för jag har ju rästen av mitt liv!

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!
My

Hanna

Senaste veckorna har jag suttit och knåpat ihop brev till dem jag har närmast mig. Klippt och klistrat, ritat flum och skrivit ned hur fina de är och hur mycket jag älskar dem. Den snigelposten gjorde mig svinstolt över mig själv för alla blev så glada! :D

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!
My

Malin

Jag vill skryta för nu har jag nåt det stadiet att det är ok för mig att sluta äta när jag har fått nog. Jag tycker det är helt awsome! Visst blir det ibland fortfarande att jag sitter och har tryckt i mig allt (mat, godis, choklad eller vad jag nu fastnat i) och funderar varför jag gjorde detta. Men oftast nu så känner jag bara att nu är det klart. Hade nog inte kommit dit utan LCHFen. :-D

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!
My

Viktoria

Jag nådde min 20-kilosgräns i fredags. Så jäkla nöjd. Nu fortsätter min resa! 20 kg är bara ett delmål, har fler kilon att plocka ;)

Stort grattis till förlovningen!!! STORA KRAMAR!

Svar: HEJJA HEJJA!! åå tack <3 STORA kramar!
My

Anna

Jag har snart gått 1 termin på en helt tysk konst och designskola och börjar äntligen komma in i plugget utan att ha ångest varje morgon!
Jag har nu ätit lchf i 2 månader och gått ner 8 kg och mått GÖÖÖR bra under tiden, jag tycker själv att jag är ganska grym!

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!
My

åsa

nu är det mars 2014 & det vankas 3årskalas för mig & mitt LCHF <3 jag har haft både ner & uppgång, hjärnspöken, lycka, vilja & ovilja men framförallt ett jävlaranamma! under mitt första år tappade jag 27 kilo, år två gick jag upp iallafall hälften & där kan man tänka att man ger upp, men nej. jag behövde ladda om, svära, frusta & gråta. sen peppa! nystart i ett redan lchffyllt liv började 7/1 2014 - fullt fokus framåt & minus 5,5 kilo as we speak!
jag är bannemig så jävla stolt över mig själv & min beslutsamhet.

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!
My

sofia

Jag är en fantastiskt härlig människa!

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!
My

Sanna

Hej

Jag föddes 1976 i en missbrukarfamilj. Både mamma och pappa var/är alkolister. Var mamma till mina föräldrar från jag var 5 år. Lillebror blev både alkoholist och narkoman. Själv var min enda drog mat och socker. Jag fyllde mitt stora tomrum av att inte vara älskad med mat och socker, fyllde sorg/smärta/ensamhet/många års mobbning genom livet med en massa mat och socker. Har kämpat i många år att förlåta mig själv för vad jag utsatt mig själv och min kropp för med mat och socker och elaka tankar. Allt började när jag var 6 år och rn min mammas karlar kladdade på mig och jag vräkte i mig mat/socker för jag fyllde allt med min drog. Idag tänker jag helt annorlunda. Jag har insett att den enda jag straffar är mig själv och att sluta använda min kropp som en papperskorg till mat/socker. Jag tänker istället att jag är värd att må bra, vara älskad, känna mig trygg och vara lycklig. Jag är inte i mål men en bra bit på vägen.. Din blogg inspirerar och motiverar mig. Tusen tack för att du delar med dig <3

Svar: WOW! Tack att du delar din historia <3 HEJJA DIG!! STORA kramar!!
My

sophie

Trots att jag börjat och slutat med LCHF mellanåt så är jag ändå stolt över vad jag åstadkommit, och jag som gnällt över hur mer jag kunnat göra. En sommardag, förra sommaren alltså, så vägde jag mig för första gången på länge. Jag grinade inombords och trodde jag såg fel på vågen. Så mycket hade jag aldrig vägt förut och det skapade både panik men en motivation till att få mig själv må bättre. Och i just den stund när jag behövde det, så fann jag min räddning LCHF. Jag har haft ätstörningar i ca 7 år, och Lchf på bara två månader, fick mig sluta göra mig själv illa på det viset.

Jag hade ingen stor övervikt men ändå tillräckligt för att jag skulle må dåligt i kroppen och i mig själv. Det var kanske 5-6kg övervikt på ett ungefär. Jag satte iallafall upp mitt slutmål dit jag ville nå för att kunna må bra i mig själv, och nu har jag klarat mitt delmål ! Dock gick jag upp några hekton men det berors ju på när man ätit å väger sig. Hur som helst - jag insåg inte att jag hade gått ner .... 13KG ! Det trodde jag aldrig, det var ju omöjligt å klara av ett kg innan Lchf blev funnen.


Svar: HEJJA!! Attans så gryyym du är!! STORA kramar!!
My