Skryt!

Nu äre dax för veckans "ta kål på Jante" - STORSKRYT! Skriv allt bäst som du gör för dig själv och andra här under inlägget! Vi inspirerar och peppar alla som läser genom att sprida glädje och lycka här på bloggen! På tisdag dras 5 slumpvis utvalda skryt presenteras på bloggen!
 
Exempel: Jag var en ruskigt bra vän och tog mig tid att lyssna på min kära vän i nöd
 
 
KÖSS
11

Visa känslor!

En sak som jag finner ytterst märkligt i vårt samhälle är att det är så förbenat fult att visa känslor. När vi blir sårade ler vi, när vi vill skratta jättehögt så kväver vi och när vi är arga låser vi in oss på toaletten. Herreguud! Vart ska det sluta? Det är som det är onaturligt att ha en känsla. Och det är bannemej det sista det är - onaturligt. 
 
Och ingen mår bra av att kväva känslor. Det finns inte någon som kan säga att det gör dom gott att inte säga va dom tänker och tycker. Istället pyser det ut i andra betéenden - som hets- och överätning. Eller kanske rökning. Eller något annat destruktivt! Välj och vraka!
 
 
Att våga visa känslor handlar om respekt för dig själv. Att våga visa för omvärlden att du, och alltså dina känslor, är värda att ta hänsyn till. Dessutom pyser inte dom rackarna ut som destruktiva betéenden sen. Så vet du vad? Jag tycker faktiskt det är dax att ta bort bindeln på känslorna och visa dom för omvärlden! Eller vad säger du?
 
 
KÖSS
 
3

Lchf-Müsli!

PRISA gudarna! LCHFklubbens müsli är bara såå förbenat god!! Min man är dess största fan alltså, och äter den både till frulle och till kvällsmat! Det var den som fick sista ordet och fick honom att gå över till LCHF. 
 
Den innehåller nötter så därför kan jag inte avnjuta den, men doften är heeelt gudomlig! Den doftar kola, kanel och himmel! Åh gud, dreglar av bara tanken! Visst den är inte billig, men den innehåller bara råvaror av högsta klass. Och hemma hos oss räcker en påse en hel månad. Man behöver inte ta mer en två matskedar i varje portion liksom. Den är så fruktansvärt mättande. Den och turkisk youghurt å du klarar dig timtal kan jag lova!
 
 
 
 
LCHF-müsli chunky(LÄNK)
 
LCHF-müsli(LÄNK)
 
 
KÖSS