Skryt!

Nu äre dax för veckans "ta kål på Jante" - STORSKRYT! Skriv allt bäst som du gör för dig själv och andra här under inlägget! Vi inspirerar och peppar alla som läser genom att sprida glädje och lycka här på bloggen! På tisdag dras 5 slumpvis utvalda skryt presenteras på bloggen!
 
Exempel: Jag var en ruskigt bra vän och tog mig tid att lyssna på min kära vän i nöd
 
 
KÖSS
11
Linda Adolfsson

Äntligen är jag över det där förbenade 10- kilosstrecket! Jag gav inte upp utan kämpat trots enorm frustration : )

Svar: HEJJA HEJJA!! STORA kramar!
My

Rosita

Körde mejerifri januari (utom smöret), och hör och häpna: Min akilleshäl "Mr Suget" har knappt visat sig i mitt hushåll... Jag har INTE köpt vara sig choklad, bulle till kaffet, ostfralla eller skräpmat!!! Jag har varit sugen ja, men inte tillräckligt för att köpa nått! Gissa om jag ska skippa mejerier framöver. Pga en operation strax efter nyår har jag inte kunnat träna något, men nu kan jag börja så smått igen. I feel gooood!!!

Svar: HEJJA HEJJA! STORA kramar!
My

Astrid

Hej!
Jag önskar fler plugg-relaterade inlägg!
Sitter och sliter med komvux och högskoleprov, och vill gärna höra dina kloka råd även kring det!
Hur man håller motivationen och fliten uppe under en så lång period? Hur planerar man hållbart? Hur funkar människor?
Hur gör du?
Att kämpa med plugget liknar på många sätt att kämpa med vikten tycker jag, en lång långsam tyst kamp. Där fällan är när man lägger mer energi på att ha ångest än den faktiska uppgiften :)
Håller du med mig?

Svar: ååh tack för tipset! För mig gäller även här planering planering å åter planering! HEJJA HEJJA! STORA kramar!
My

Frida D

Jag är snäll mot mig själv och pucklar inte på mig med dumma elaka tankar för att jag fått mindre gjort än jag hade tänkt under veckan när jag legat till sängs med förkylning! Man ska inte ha dåligt samvete för att man är sjuk!

Svar: HEJJA HEJJA! STORA kramar!
My

Aleda

Jag har varit jätteduktig och följt mitt kost- och träningsprogram från punkt till pricka sedan den 3. januari.Jag har också tagit med i kragen och skaffat mig en älskare.

Svar: HEJJA HEJJA! STORA kramar!
My

Anna

Jag är stolt över att jag har en av mina utbildningar avklarade och därmed kunna inkassera pengar istället för att betala tillbaka 1000-tals kronor. Jag är stolt över att jag även skall slutföra min andra utbildning i vår. Jag kan! :-).
Jag är glad över att jag har lyckats gå ner lite i vikt; nu är det bara resten kvar.
Jag är super tacksam för att jag har en sån underbar man som hjälper mig och stöttar mig när jag behöver det.
Jag blir inspirerad av att läsa din blogg - den hjälper mig att ta tag i saker och ting!

Svar: HEJJA HEJJA! STORA kramar!
My

Lena

Idag gick jag 8 km uppför ett berg och jag är inte speciellt trött!!!!!

Svar: HEJJA HEJJA! STORA kramar!
My

Vildnos

Jag vill storskryta, det har jag aldrig gjort förut :)
1. Varje kväll kör jag "plankan" tillsammans med min dotter, trots att hon befinner sig 30 mil hemifrån. Ibland glömmer vi, ibland orkar vi kortare tid, men stadigt ökar vi vårt snitt :)
2. Ikväll kommer jag att göra inlägg 28 i projektet "365 dagar av tacksamhet" som jag kör på min blogg. Det gör mig stark och lycklig!
3. Jag har börjat läsa Matte 2B på komvux och jag sliter som ett djur för att hänga med. Det är elva år sen jag läste in matte A på komvux så det har hänt lite. Jag ägnar massor av tid till att plugga och DET är jag mest stolt över av allt!

Kram på er alla duktiga kämpande människor!

Svar: HEJJA HEJJA! STORA kramar!
My

Mslowcarb

Jag har varit en helt awesome dotter och fått med både min mamma och pappa på lchf så nu kommer dom att bli mycket bättre!

Svar: HEJJA HEJJA! STORA kramar!
My

Camilla Forsgren

Jag är stolt över att jag klarat av mejerifri lchf i två veckor, över att jag klarat hålla mig helt till lchf längre än någonsin, att jag nu en andra gång gått ner över 10 kg och för att jag klarar av att prestera mer på min utbildning än jag någonsin kunnat drömma om. Jag är även jäkligt glad över att jag fick C på min allra första uppsats på utbildningen :D

Svar: HEJJA HEJJA! STORA kramar!
My

Viktoria

Under 6 månader med LCHF-kost så har jag gått ner 17 kg, woho!! Jag hade hoppats på 20 kg, jämna siffror är bäst liksom :) nu har jag siktet inställt på våren och sommaren, kommer vara BRÄNNSNYGG på stranden i år ;) ;) ;) heja oss!!! KRAMAR!!

Svar: HEJJA HEJJA! STORA kramar!
My