LCHFloppet

Alltså jag är så mega taggad inför LCHFloppet. Därför tjötar jag så mycket om det nu på bloggen! Helt sinneslöst! Springer 3-5 gånger i veckan å allmänt hurtar mig. Det är det fruktansvärt jobbigt att springa i denna värme. Svettas vid minsta rörelse och det är riktigt svårt att spurta intervaller. Min bästa tid är 29 minuter för 5K men har inte sprungit så snabbt sedan värmen slått till. Då ligger jag mellan 40-45 min på 5k. Jag vet att jag fegar lite också, är rädd att svimma xD Så tar det säkra före det osäkra. Det viktigaste för mig är att ta mig runt. Jag har faktiskt inte kunnat springa med min enorma övervikt förän för ca 1,5 år sedan. Så att bara halvjogga är en enorm vinst för mig!
 
Jag och min Gästbloggerska Unni åker till Sthlm tillsammans! Så himla mysigt verkligen! Vi ska bo på Hotel Elite där dom har ett grymt erbjudande: 16% rabatt 22-25 aug på övernattning på deras hotell inkl. frukost och WIFI. Erbjudandet gäller alla hotell i Stockholm utan Eden Park. KlickaHÄÄÄR för att ta del av rabatten.
 
Supernajs tycker jag! Du vet väll att du får billigare gruppanmälan också? bara 649 spänn eller 249 för medlemmar! Så samla ihop en grupp på 4 å följ med å spring vettja :D 

Tredje livsregeln - Balans mellan nutid och framtid

Min tredje livsregel är att ha en balans mellan nutid och framtid. Vad innebär det? Det innebär att leva mot ett bestämt mål i framtiden men tillåta mig njutning och avstickare i nuet.
 
Balans är otroligt svårt för oss människor. Det är svårt att se skillnad mellan njutning och destruktivitet. Vad menas med det? Å ena sidan ska vi tillåta oss något gott för att inte bli för hårda och destruktiva mot oss själva och å andra sidan har vi ett bestämt mål att sträva mot och måste kanske i viss mån dra in på tillåtandet.
 
Problemet som många upplever är att vi tappar kontrollen helt när vi tillåter oss och släpper allt och frossar. Det gör att vi inte vågar tillåta oss på samma sätt som människor som inte är lika svart/vita.
 
Jag tror stenhårt på att flera av oss människor måste ha perioder då vi är mer ansvarslösa. Då vi tillåter oss att släppa på ramar och regler och sedan hitta en kraft och en längtan tillbaka till mer cleaneatning. Det är ur kraften och längtan vi hittar målet, inte ur tvång och piskor.
 
Fundera igenom vad du tycker att din resa är värd att bromsas för. Upplevelser på sommaren? Jordgubbar och en klick grädde i solen? Vad känner du att ditt nu är värd en liten långsammare resa för? Allt det andra - strunt i det. 
 
KÖSS
 
13

Semester!

I förrgår kom jag hem från Bohuslän. Det har varit fyra härliga dagar med mycket skratt, sol och värme. Vi har badat massor, druckit mängder av vin och läst massor av böcker. 
Gullholmen 'r verkligen en pärla i Bohuslän. Jag är uppväxt där med endast ca 100 året runt boende. På sommaren fullständigt exploderar det av turister. Gullholmen är Sveriges tättbebydgaste samhälle med 5-10 cm till närmsta granne. Vi har en egen frivillig brandkår då brand måste förhindras i främsta hand.
 
 
Under semestern åkte jag och mina vänner ut på öar och badade och åt piknik. Ljuvligt!
Min brudtärna var där ute med hennes man och hon och jag är som ler och långhalm. Det är systerkärlek mellan oss och hon hjälper mig genom vått och torrt.
 
Detta var en semester för själen där jag kopplade bort allt som heter ansvar, vikttänk och träning. Helt ljuvligt och nu är jag full med fräscha krafter och sugen på en clean vardag med träning och nyttig mat.
 
KÖSS
5