Veckans storskrytare!

Ella: "Kollade på vågen. 76,5. Fick en jävla CHOCK!! När jag började med LCHF i höstas vägde jag 86,5. Jag har alltså hur enkelt som helst lyckats gå ner 10 kilo utan att liksom ens märka det. Halleluja för kött och bea!!! Tyckte väl att sommarkläderna jag plockade upp från källaren satt lite förvånande bra mot förra sommaren ;)"
 
Åke: "Efter 5 dagar med strikt så blåser jag RÖTT i min Ketonix Sport!! Nice :-)"
 
Carro: "Fick precis veta att jag fått VG på min rapport! Så jävla grym jag är! Vill knappt ha sommaruppehåll från skolan. I'm on fire!!"
 
Tess: "-4,7 kg på de första 8 dagarna på strikt LCHF!"
 
Sophie: "Nådde mitt ANDRA delmål ! Trodde det var "omöjligt" att se det på vågen. Blev förvånad eftersom jag "unnat" mig en del på senaste, samtidigt som jag kunnat hålla mig undan bättre än nånsin, känner mig starkare i mig själv på något vis. Egentligen hade jag satt upp en mål för länge sen att jag skulle vara klar i min viktnedgång till senast juni, men nu känner jag att det får ta den tid det tar! Men att jag inte ska bli ledsen och strunta i allt för att målet behövs mer tid att nå :)"
3
Alice

åh vad duktig du är som gått ner så mycket, förebild för många!

Svar: <3
My

Åke

Vilken tur att det blev fem kommentarer ;-)
Jag tror att du överskattade storskrytarna hehe

Svar: jag har kört Veckans storskrytare varje vecka sedan jag började :) denna vecka glömde jag göra "reklam" för det och alltså blev det färre ;)
My

Anonym

Vet att det är länge sen detta skrevs, men vill ändå skriva att jag är nöjd med mig själv! Jag har återupptagit LCHF efter x månaders återfall, och 3 dagar har jag tappat 3kg i form av vatten o annat, o min mage har svullnat av. Jag är så glad för att jag tar tag i mig själv och gör det jag mår bäst av! ♡ Kram Sandra