SkaldemansLCHF på topplistan

 
Kostdoktorns två inlägg om  SkaldemansLCHF ligger på första respektive tredje plats på topplistan! SÅÅ KUL att det väcker sådan nyfikenhet! 
 
KÖSS
 
4

Stressad

Nu när jag äter så fruktansvärt strikt så skjuter mina ketonnivåer i taket. Detta har påverkat mig något enormt har jag märkt. Mest har det påverkat min energinivå. Den har fullständigt slagit i taket. Det är myror i hela kroppen och jag kan knappt sitta still. Vill bara grejja å grejja - som en TOK!
 
Det är väldigt positivt - får fruktansvärt mycket gjort , men det kan bli negativt också. Det blir positivt i den aspekten att jag får väldigt mycket gjort och allt blir galet effektivt, men negativt i den aspekten när jag har en stillasittande vardag. Att sitta å glo framför en datorskärm ger mig galna myror i benen!
 
Och detta har jag märkt kan omvandlas till en irritation. JAG VILL SPRINGA RUNT Å VEVA!! Å när jag inte får det omvandlas den energin till stress och sätter sig i magen. Så jag har fått lägga in ytterligare en aspekt i kosten - mindfulness. Detta för att slappna av och komma till ro.
 
Känner du samma sak? Ta tag i det så din kropp får vila. Stress är inte nyttigt någonstans och påverkar din hälsa och vikt negativt!
 
Det finns utmärkta appar som vägleder dig i din mindfulness - så det är bara att tuta och köra! Vi ska ta hand om hela oss själva!
 
KÖSS
 
7

Dag 12/98 på SkaldemansLCHF: Dagens intag

 
Idag var jag morgonhungrig så blev en lätt frulle! Sedan bar det av mot jobb och sen en sen middag min man förberett! Provade att göra rostbiffsmacka på LCHFklubbens knäckebröd. DRA MIG BAKLÄNGES! Kan vara det godaste jag ätit! Under kötttäcket lurar 100g smör ;) Sjukt mättande å gött!!
 
 
1