Stressad

Nu när jag äter så fruktansvärt strikt så skjuter mina ketonnivåer i taket. Detta har påverkat mig något enormt har jag märkt. Mest har det påverkat min energinivå. Den har fullständigt slagit i taket. Det är myror i hela kroppen och jag kan knappt sitta still. Vill bara grejja å grejja - som en TOK!
 
Det är väldigt positivt - får fruktansvärt mycket gjort , men det kan bli negativt också. Det blir positivt i den aspekten att jag får väldigt mycket gjort och allt blir galet effektivt, men negativt i den aspekten när jag har en stillasittande vardag. Att sitta å glo framför en datorskärm ger mig galna myror i benen!
 
Och detta har jag märkt kan omvandlas till en irritation. JAG VILL SPRINGA RUNT Å VEVA!! Å när jag inte får det omvandlas den energin till stress och sätter sig i magen. Så jag har fått lägga in ytterligare en aspekt i kosten - mindfulness. Detta för att slappna av och komma till ro.
 
Känner du samma sak? Ta tag i det så din kropp får vila. Stress är inte nyttigt någonstans och påverkar din hälsa och vikt negativt!
 
Det finns utmärkta appar som vägleder dig i din mindfulness - så det är bara att tuta och köra! Vi ska ta hand om hela oss själva!
 
KÖSS
 
7
H

Håller helt med, så bra skrivet! Jag börjar också få detta problem, och då äter jag inte ens strikt. Har ingen vikt att gå ner men en nedstämdhet som behöver hållas i schakt, funkar super med liberal lchf. Förutom detta med att sitta och banka med handen i skrivbordet (har stillasittande jobb)och undra när jag får komma HEM så jag kan få rusa runt som en tok. Samt pms:en, jag blir ett totalt monster och skrämmer slag på mig själv en hel vecka i månaden. Ska försöka satsa mer på mindfulness, bra att du tar upp detta :).

Linda

Tack för alla bra tips j. Jag kör stenhård och njuter av livet.🌸🌸

Jenny

Hej!
Undrar en sak, du redovisar hur mycket kolhydrater du får i dig men hur blir det totala energimängden, alltså antalet kcal?
Vet att man inte behöver räkna kcal men jag tänker att det är viktigt att man inte får i sig för lite energi. Att kroppen inte går in i svältläge.

Johanna

Hej! Stå upp och jobba ist :)
Har börjat med det istället för att sitta. Funkar toppen, förr satt jag alltid. Kram

Frida D

Arbete hemmavid; ta en paus och sätt på bra musik och studsa runt i 20 minuter - funkar för mig när jag får sådana stöllryck!
kram

Tinefis

OM jag känner igen?!!!
Flera ggr under de senaste veckorna har jag dygnat... Vaken 40-45 timmar i sträck. Men då drabbade vikt nedgången ner ich nu har jag fått en förkylning. Måste tvinga mig att sova lite mer......

Tinefis

Vad blev det där....? Massa fel stavningar.... Vad jag menade var att min vikt nedgång stannat av och denna vecka gick jag upp ett kilo (har mens dock).... Så jag ska tvinga mig själv att slappa av och få mer sömn.😊