Veckans storskrytare!

Carro: "Jag fick VG på min mattetenta, jag har fått godkänt på alla mina inlämnade uppgifter hittills i sista kursen denna terminen! I'm on fire!!!"
 
Caza: "Jag har under hela min uppväxt haft väldigt dåligt självförtroende. Tyckte jag inte dög till nått och att jag var fulast och tråkigast i världen. Men för ca 5 år sedan började jag jobba med mig själv mentalt, först omedvetet och senare mer medvetet. Nu vet jag att jag är världens bästa människa, med världens finaste vänner, pojkvän och familj. Jag vågar säga vad jag tycker och stå för den jag är. 

Men det gäller att fortsätta jobba med det mentala precis som med det fysiska. Jag tänker bara bli starkare på alla plan. :)"
 
Tess: "Jag har gått upp 30 min tidigare, skippat tiden som går åt till smink och börjat promenera till jobbet (4 km) istället för att ta bilen"
 
Maria Ahlgren: "Idag hjälpte jag en bekant när hennes dotter skulle konfirmera sig. Mellan kl 10 och kl 17:30 har jag: 

fixat sallad till 30+ personer 
förberett diverse småfix inför lunchen och fikat 
fixat sluttouchen på maten som skulle serveras 
kokat ris (FATTA vad länge sedan jag kokade ris...) 
handdiskat 30+ tallrikar, glas, knivar och gafflar 
organiserat fikat 
hållit ordning i köket 
etc 

Inte en rast, utan full fräs hela dagen. Och just det, jag gick dit och hem. Och allt gick så fantastiskt bra, för fantastiskt bra är precis vad jag är. Och KVINNOR KAN! "
 
Ebba: "2 veckor med LCHF å tränat massa kondition. Första veckan -1,6 och andra veckan -2 kg. Lite besviken på andra veckan då jag trodde på minst 2kg men men kanske ger med sig i veckan nr 3. STOLT iallafall! 
Förstoppning och svullen mage kanske gör att man går upp?"
1
EBBA

Blev lite fel i min text där.. Tror du tolkade mig fel när jag rättade mig själv förut. Glömde skriva minustecknet på de tal ja skrev menade jag.. annars va de rätt :)
Så egentligen ska de stå -3.7kg första veckan å -1,6kg andra veckan. :)

Svar: OOPS!! haha! så fel det kan bli!! FASIKEN va grym du är!! <3333
My