Presentfredag: vinn ett statement halsband från Underbara Saker

Nu är det dags för presentfredag igen! Förra veckan vann Vilja Lindgren den glittriga partyväskan för mobilen/datorn/paddan från  Underbara Saker! GRATTIS!
 
Denna vecka lottas det ut en asaballt Statement halsband!
 
 
Det enda Du behöver göra för att vara med att tävla är att svara på frågan:
 
Hur ska du fira Halloween?
 
Glöm inte att skriva in din e-post i e-post fältet så jag kan kontakta dig om du vinner! Den blir enbart synlig för mig.
 
Linda Blad heter hon som driver  Underbara Saker och en LCHFare med en hel drös kreativitet. Jättekul att följa på instagram och på Facebook. Kika gärna in på hennes webbshopp (jag kan själv shoppa ihjäl mig där inne) xD
 
Lycka till!
 
KÖSS
10
Emma

Hej!
Jag kommer att "fira" Halloween i all stillsamhet med en kopp härligt Pukka-te och några avsnitt av Orange is the new black. Imorgon, på Allhelgona, kommer jag däremot att ta med barnen till kyrkogården för att tända ljus för gammelmormor som gick bort tidigare i år. <3

Trevlig helg och kram! :)

Malin Sundqvist

Jag kommer att fira halloween i fåtöljen med foten högt då jag har opererat min fot.Men med tända ljus, gott i Thekoppen och en bra bok så ska det bli mysigt det oxå. Ha en fin halloween

Angelica

Jag kommer att fira med att åka till Örebro med min mamma, syster och brors tjej. Skriver min tredje tenta denna veckan ikväll och imorgon bitti åker vi för en helg med lite hotelllyx. Bara shoppa lite och vara tillsammans om umgås!

Anna G

Hej!
Jag skall fira halloween med goda vänner, ett (eller två) glas vin och trevlig middag. Sen blir det nog utgång på stan! Alla kommer naturligtvis vara läskigt utklädda :)
Under helgen skall jag också försöka hinna hälsa på min farmor som ligger begraven på östra kyrkogården. Lämna ett ljus och blomma.
Vänliga hälsningar, Anna

Madde

Med goda vänner och deras barn, utklädning och en massa roligt halloweenpyssel för barnen... Älskar sånt!!

Linda

fint halsband

Lina Goldén

Vi firar Halloween genom att tömma skåpen på allt socker och ger till alla busiga monster som knackar på. Pumpafamiljen är tänd utanför köksfönstret och vi äter middag med goda vänner. Barnen klär ut sig och kommer hem med nytt godis som vi lägger i skåpen tills vi kan ge bort det till någon.

jeanette sandelin

Barnens kväll igår! Idag blir det baka och storfika och mat och ring så spelar vi. Halsbandet till min dotter Anna 13 år vore toppen.

Emilia

Jag firade halloween med FETT! Tog extra mycket kokosolja i mitt te, åt extra mycket fet sås till tacosen och sov extra gött efteråt. Passade även på att åka förbi min älskade farfars grav och sätta dit en extra ljuslykta för alla pengar jag sparat sen jag slutade käka godis, och kände att han nog var stolt. Jag var dock en rätt hemsk människa och köpte lösgodis till mina kollegor... men jag var nöjd när jag inte tog en endaste bit själv.

Hanna Andersson

Jag firade Halloween lite otraditionellt tror jag. Hade min tjejgäng över och vi gjorde egen sushi! Så roligt och framförallt gott! Årets utstyrsel blev en pop art, Lichtenstein inspirerad.