Påminnelse

Idag kom jag på mig själv med en sån sjuk våg av tacksamhet!
 
Jag satte på mig mina underkläder för att springa till jobbet. Och då slog det mig: jag kan böja hela benet utan att magen är i vägen längre. Och sedan värker inte mitt vänsterben längre när jag håller upp mitt högerben för att hoppa i underkläderna.
 
Alltså sånna där moments gör att jag känner sån stor glödje i livet. Visst, jag har 15-20 kg att gå ner och ibland surnar jag till över det. Men i sånna moments som idag känns det så fånigt. Jag har tappat 80 kilo. Min kropp ör stark och frisk. Den tar mig dit jag ska och krånglar inte,
 
Att lägga vårt fokus på det vi redan har idag, föder tacksamhet och livsglädje.
 
Vilka saker har du idag som gör dig lycklig?
 
KÖSS
 
7
Cattan

Jag har så många goda vnner och jag har ett flöde i livet, inte med maten just för dagen men i det mesta annat. Jag musicerar, jag går en intressant kurs som jag behöver lära mig förvalta bättre, och jag har ett arbete och som sagt, många människor att föra goda samtal med. Jag har barn, föräldrar och en make som älskar mig och som jag älskar.

Ts

Idag är en riktig dålig dag för mig så på ett sätt var det här inlägget fint och bra. Peppande. Jag kommer inte för mig själv att ge mig chansen att må bra och äta enligt lågkolhydratskost. Sinnessjukt egentligen då jag vet hur bra jag mår.

Alice

åh vad duktig du är, så himla inspirerande!

Lotta

Tack för att du påminner mig! Har praxis suttit o målat i mig en halv påse chips - varför - inte vet jag egentligen men antagligen för att jag mår dåligt av något o tycker synd om mig själv. Vad hjälper det att jag gör det så? Inte mycket... Nu fick jag inspiration till att ta tag o mitt liv igen! Här ska planeras o styras lite mer! Tack

Ann

Tack för påminnelsen My :). Jag har varit lite nere nu efter sommaren, eftersom jag tillät mig väl många avsteg, men jag är fortfarande 20 kilo lättare än på bilderna jag har från julen 2012, och även om jag är en bra bit från mitt mål, så är jag ungefär lika långt ifrån där jag började för två år sedan, och det är viktigt att bli påmind om detta emellanåt :)

maja

Har äntligen hittat ett jobb jag trivs med, en arbetsplats jag mår bra på och jag tycker det är kul att gå till jobbet.
Hittat en plats jag trivs på och har ett liv som gör mig glad och lycklig!
Har det så fullspäckat på dagarna, med olika sorters träning, ta hand om huset och katterna och jag älskar det!
Min bästa tid i livet är nu (efter några år av dålig självkänsla och oro för framtiden, att inte må bra där man jobbar och bor) gått igenom svåra år med sjukdom och liv som vänts upp och ner, när man inte förstått sin kropp och hur den reagerar. till att älska livet och njuta av varje dag, att man får vakna och leva!
underbara liv :)
ett lugn i kropp och själ och där jag fått både självkänsla och självförtroende, inte bryr mig om vad andra tycker. Jämför mig bara med mig själv och säger vad jag tycker!
Har blivit en stark och stolt människa, som hittat mitt paradis :)

Rode

Är lycklig och tacksam för att jag har de finaste vännerna och bästa sambon. Och för att min enorma gravidmage gör att jag vissa dar INTE kan ta på mig underkläderna ståendes ;-). Och för att min fantastiska kropp. Snart har den gått igenom en hel graviditet, jag har tränat, ätit gott(lchf-liberalt med mjölk och frukt och en del snedsteg...) och den klarar allt jag ber den om mot en och annan muta i form av tupplurar och besök hos fina osteopaten Thilda.
Massa kärlek!