Ny krönika!

Igår hände det något helt sjukt medan jag satt och skrev krönikan för Matkärlek. För inte outa någon så vill jag bara berätta lite kort. Jag och min man fick göra HLR på en person som när ambulansen kom konstaterats vara avliden. Personen hade varit död i flera timmar. Nog det obehagligaste jag varit med om och jag har varit helt skakis efter upplevelsen. Är ändå glad att jag reagerade så rationellt och strukturerat under upplevelsen. Fick utbildning i somras på mitt jobb av Anitcimex och hade helt koll på proceduren. Fick även utrustning vid utbildningstillfället som jag alltid har med mig. Men hur mycket man övar, och hur mycket koll man tror att man har, är det helt sjukt va man reagerar när det händer IRL. Kan ju lätt säga att jag inte sovit många minuter i natt. Jag har aldrig sett en död människa innan och upplevelsen berör starkt.
 
Så krönikan denna vecka blev kanske lite hastihg och lustig. Kunde varken fokusera på skolan, jobbet ellet LCHFingenjören igår. 
 
"ör fem år sedan blev jag blixtförälskad. Allt jag stött på innan var bara korta flingar. Flingar som inte fungerade i långa loppet. Som skadade mig och bröt ner mig. Men nu, nu hade jag hittat hem. Jag hade hittat LCHF." [LÄS MER]
 

Nu har du även ett pangerbjudande på prenumeration: 3 nummer för 99 kronor eller 8 nummer för 249 kronor! ange bara koden "MYW2" Så hinner du få numret med repotaget med mig hem i brevlådan :)
LÄNK TILL ERBJUDANDET
 
KÖSS
 
 
 
 
7