Måla måla

Mitt uppe i färdigställandet av lägenheten. Det blir sååå himla fint! Det ska bli skönt när allt är klart, då hittar jag ro att hitta nytt gym och spana in fler spännande jobb. Jag har ju faktiskt tagit ut semester denna månad, så egentligen borde jag ju vila. Men vila är inte min starka sida. Vill ju ha massor att göra hela tiden! 

Maten har funkat så bra igår och idag. Börjar få in vanorna igen och köket är nu fullt funktionsdugligt. Jag väljer att se min nya tillvaro som ett spännande projekt istället för obehagligt. Jag har jobbat vid sidan om skolan sedan jag var 11 och aldrig haft semester eller sommarlov så hela situationen är ovan för mig. 

Men detta löser sig också. Vi får hela tiden spontanbesök av vänner och familj som bor i närheten så livet är riktigt roligt! Och allt i nya lägenheten är ju så fint. Jag har en egen garderob för klänningar och klackar (!!) och en annan för övriga kläder. En inglasad balkong, golvvärme, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och inbyggnadsdiskmaskin. En helt ny 55" tv och ett integrerat ljudsystem som täcker hela lägenheten. Det är bra lyxigt efter ha bott i studentlya hela livet. Kan inte fatta det, jag och Martin går bara runt och njuter!

Tyvärr funkar inga tekniska prylar än för vi har ju inte fått igång vårt fiber men förhoppningsvis löser det sig framåt veckan.

Just nu målar vi om lite. Det var en fruktansvärt ful fondvägg som vi valt att måla helt vit. Det är kul att ta sig den tiden och göra det exakt som man vill. Och så länge man är noga med maten löser sig det mesta på vägen!

KÖSS 
Toalett

Nu har vi färdigställt toaletten! Blev sååå nöjd!

KÖSS


1

Sponsor

Igår mådde jag inte bra efter tacoköttfärsen. Värsta va det psykiska. Det va jättelite sån krydda i tydligen, men när man äter bara kött, smör å grönsaker i vanliga fall så fungerar tungan som en innehållsförteckning. Man känner direkt om det är ngt skumt i maten. Smaklökarna är inte förpestade av skumma livsmedel.

Å jag kände hur jag började glida mer å mer med min mat å jag VET att släpper vi för mycket blir det helt kaos. Snart sitter vi med mjukglass och kakor. En beroendemänniska behöver sina rutiner för att fungera. Just nu har jag nada rutiner. Inget gymkort, inget jobb att gå till å maten är sjukt jobbig. 

Va gör man då när man känner att man är påväg åt helsike? Man ringer sin förtrogna. Min Annelie berättade att jag hade varit jätteduktig. Jag hade tagit med mig shiratakinudlar och bubbelvatten och hade ju ställt in mig på att äta abstinent. Jag tackade även nej till blåbär å grädde som dom hade köpt speciellt till mig. Så allt är lugnt, man kan inte vara perfekt 100% av tiden. Jag är i vanliga fall duktig på att berömma mig själv men ibland så blir jag så hård. Speciellt när jag håller på att tappa det och känner att jag inte har fasta punkter i livet. 

Jag och Annelie la upp en plan. Denna vecka är maten huvudfokus och jag vet exakt vad och när jag ska äta. Nästa vecka tar vi tag i gymkort och jobb. Och det är detta en beroendesjukdom kokar ner till. Vi kan vara hur starka som helst 99% av tiden, men när den där sällsynta dagen kommer å vi tappar allt och paniken sprider sig som en löpeld MÅSTE vi ha ett skyddsnät!!! Det spelar ingen roll att jag är ingenjör, bloggare, stark som fan: jag hade INTE klarat det ensam igår! KÖSS
4