Måla måla

Mitt uppe i färdigställandet av lägenheten. Det blir sååå himla fint! Det ska bli skönt när allt är klart, då hittar jag ro att hitta nytt gym och spana in fler spännande jobb. Jag har ju faktiskt tagit ut semester denna månad, så egentligen borde jag ju vila. Men vila är inte min starka sida. Vill ju ha massor att göra hela tiden! 

Maten har funkat så bra igår och idag. Börjar få in vanorna igen och köket är nu fullt funktionsdugligt. Jag väljer att se min nya tillvaro som ett spännande projekt istället för obehagligt. Jag har jobbat vid sidan om skolan sedan jag var 11 och aldrig haft semester eller sommarlov så hela situationen är ovan för mig. 

Men detta löser sig också. Vi får hela tiden spontanbesök av vänner och familj som bor i närheten så livet är riktigt roligt! Och allt i nya lägenheten är ju så fint. Jag har en egen garderob för klänningar och klackar (!!) och en annan för övriga kläder. En inglasad balkong, golvvärme, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och inbyggnadsdiskmaskin. En helt ny 55" tv och ett integrerat ljudsystem som täcker hela lägenheten. Det är bra lyxigt efter ha bott i studentlya hela livet. Kan inte fatta det, jag och Martin går bara runt och njuter!

Tyvärr funkar inga tekniska prylar än för vi har ju inte fått igång vårt fiber men förhoppningsvis löser det sig framåt veckan.

Just nu målar vi om lite. Det var en fruktansvärt ful fondvägg som vi valt att måla helt vit. Det är kul att ta sig den tiden och göra det exakt som man vill. Och så länge man är noga med maten löser sig det mesta på vägen!

KÖSS