LCHFklubben

 
Igår hämtade jag ut paket från LCHFklubben! Jag är flitig användare av deras produkter, som du säkert vet! Paketet innehöll
 
Knäckebröd (LÄNK)
 
Kokosolja (LÄNK)
 
Fettuccine(LÄNK)
 
Shiratakinudlar (LÄNK)
 
Kokoschips (LÄNK)
 
Knäckekex tacosmak (LÄNK)
 
Mina personliga favoriter är knäckebrödet och knäckekexet som är såå jäkla goda! Knäckekexet har jag som tacochips eller lägger på en fet skiva brieost! Shiratakinudlarna är sjukt bra, innehåller 0 kolhydrater! Jag tycker jättemycket om att knapersteka bacon, riva en mustig ost och blanda runt med de godingarna. LCHFklubbens Fettuccine innehåller 17% kolhydater, och det är för mycket för mig, men super för min man! Han blir fööör smal om han äter för strikt (TÄNK om man hade det problemet, fuskpelle!) så han äter en mer kolhydratsreducerad kost som är helt glutenfri. Han får bälja i sig nötter och yoghurt varje dag så han inte ser ut som han varit i koncentrationsläger, och då är detta verkligen ett superbra alternativ!
 
Har du provat knäckekexen? I vilken smak isf? Vad tyckte du?
 
KÖSS
6
Wici

Jag behöver nåt som LCHFklubben här i England! :/

Svar: ah dom får öppna där med :))
My

Hanna

Lchf-klubben är sjukt otrevliga och har en sunkig syn på kundservice. Jag registrerade mig som medlem och såg att man får ynka två, eller om det var fyra, kronors rabatt till en kostnad av 700 kr per år. Så en halvtimme senare ville jag avregistrera mig men det gick INTE. Mailade deras kundtjänst men fick bara nonchalanta svar tillbaka. Tydligen hade jag "nyttjat deras tjänster" genom att logga in EN gång. Har de någon känsla för kundservice så hade de gått mig till mötes, men uppenbarligen inte. Handlar aldrig någonsin av dem igen, så går det för företag som beter sig svinigt :). Gott är det säkert däremot.

Svar: nämen uuuursch va trist! Mot mig är dom supertrevliga och mot min mamma också! Hon handlade där (utan att dom visste att hon va min mamma) och kände att hon inte hade tid att höämta ut paketet. Hon ringde och dom sa att det va ok, utan besvär! Trist med din upplevelse :(
My

monica

Jag vill gratulera alla som kan ha dessa varor hemma! Jag bakar LCHF bröd själv, finns utmärkta recept. Men äter en plåt om dagen.Kokosolja gillar jag inte. Katrin Z Lchf müsli, kokoschips finns på ICA butiker. 500 g müsli, 131 kr. Som jag åt upp på 3 dagar direkt ur påsen, fast den smakar kokos och kanel. Köpte paranötter häromdagen, åt upp på nolltid liksom hasselnöter och mandlar.

Svar: :) <3
My

Johan Wirėn

osar reklam om detta inlägg. Får du betalt av lchf klubben? vill inte verka otrevlig. är bara nyfiken och anser att sånt ska framgå om det är på det viset.
mvh Johan

Svar: Hej! Jag borde lagt till att jag inte har något ekonomiskt intresse av LCHFklubben, däremot så får jag produkter därifrån med jämna mellanrum eftersom jag är god vän med Louisa som jobbar där. Alla visar jag inte, bara det jag tycker om. Och det är helt valfritt om jag ska göra det eller inte. :)
My

Lilly

Jag är så nöjd över att aldrig ha stöttat vidriga Katrin Zytomierskas företag. Hur kan du med att göra det My? Hon har öppet mobbat överviktiga människor (t.ex. tjejen på SATS-reklamen för ett tag sedan som hon tyckte var äcklig) och har en hemsk syn på sig själv. Hon skriver ofta om hur hon äcklas av sin kropp om hon gått upp något kg. Känns inte som om era värderingar egentligen fungerar särskilt bra, så varför stöttar du den elaka mobbaren egentligen My? Jag har ätit LCHF i 1 år och 2 månader och är överlycklig att inte en krona har gått till den mobbaren!

Svar: åh fina Lilly! Jag förstår din upprördhet. Jag själv är inte så aktiv i den svängen och inte sett ngt sådant och har därför ingen åsikt. Däremot har jag träffat henne privat flera gånger och jag kan säga en sak: hon är heeelt ljuvlig! och jag gillar henne skarpt! Om hon däremot framställer sig annorlunda offentligt är det trist, men privat är hon underbar! kram!
My

Petra

Jag har smakat på knäckebrödet och det var verkligen gott, men 79 kr för 1 paket och 5 runda knäckebröd? Nej det tycker jag inte att det är värt! Då bakar jag hellre själv. Halva priset hade varit lite mera realistiskt. Jag gissar att Katrin tjänar en hel del pengar på sina produkter.

Svar: kan förstå att du kännmer att det är dyrt!
My