Med i månadens nummer av tidningen Land

Så himla kul! En ljuvlig journalist från tidningen Land ringde härom månaden och dom intervjuade mig om viktnedgången! Vi var tre stycken som blev intevjuade, en som gått ner med hjälp av pulver, en som gått ner med hjälp av 5:2 (i kombination med LCHF verkade det som, eftersom kosten hon beskrev när hon åt var lowcarb och goda såser), åså jag dårå! Superkul att medverka!
 
 
 
Jag tänkte i samma andetag passa på att kommentera något annat som har att göra med lite samma sak. Jag har fått många frågor om när jag ska föreläsa igen, och tänkte passa på att besvara det här. Jag har fått många förfrågningar om att föreläsa men faktiskt tackat nej och lagt föreläsandet på is ett tag. Jag äääälskar att föreläsa, det är det bästa som finns, men mitt liv har varit lite kaos i höst. Du som följer bloggen vet att jag pluggar 100% och jobbar ca 50%, plus att jag tagit körkort (6 lektioner i veckan sep-nov) och planerat bröllop för 80 pers. Detta har splittrat mig mycket och jag var tvungen att skära ner på något för att inte helt gå i bitar. Därför har bloggen blivit lite mer sällan uppdaterad och jag har tackat nej till föreläsningar. Nu ska jag göra klart skolan, ta min examen, och sedan när jag endast har ETT jobb, då tänkte jag satsa mer på LCHFingenjören och skaffa helt nytt föreläsningsmaterial eftersom mitt standard material redan ligger ute på Kostdoktorns medlemssida och har varit den mest visade föreläsningen. Så nytt material är ett måste för att inte helt komma med old news nästa gång på scen. Kanske är jag redo att köra på LCHF kampingen i sommar, eller så blir det till hösten igen. Längtar verkligen enormt till att livet är så stabilt att det finns utrymme att utveckla min passion. Men det hade vart surt att snubbla på mållinjen och inte ta sin civilingenjörsexamen när jag har pluggat i 4,5 år, eller hur? xD 
 
Tills dess så får du jättegärna titta på min föreläsning på Kostdoktorns medlemssida och komma med feedback på vad jag ska tänka på nästa gång. Medlemssidan hittar du här (LÄNK).
 
KÖSS
  
4
Gina

så roligt! :D så fin du är :)

Svar: tack fina du!! <3
My

Johanna

Hej! har du och Anna helt övergivit er FB-grupp Skaldemans LCHF?

Svar: hej! mer eller mindre, den tar mycket tid! men tagga oss i inlägg så besvarar vi så gott det går :)
My

Lina

Tummen upp, du är en otrolig inspirationskälla!

Svar: tack fina du! <3
My

Tanja

Så spännande och vilken fin bild på dig i tidningen 😃 Ett stort grattis till dig , bra jobbat 👍

Svar: tusen och massor av tack <3
My