Krönika #6

"Jag kommer ihåg första gången jag var på besök hos min blivande make som om det var igår. Hans lilla stundentlägenhet på 18 kvm var så olikt min egen att det var som två världar möttes. Nu pratar jag inte bara om att min lägenhet var helt inredd i rosa och hans i svart, nej, jag pratar om vad jag hittade på golvet. Det låg halvätna chipspåsar överallt, två veckor gamla pizzakartonger och när jag slog upp kylskåpet hittade jag 1 kg margarin som ICA reade ut veckan innan." 
[LÄS MER]
4
Berit

Hej,
har precis hittat din blogg då jag sökte på gluten.
Jag tycker det är urjobbigt med all rädsla för alla E-nr, gluten och om det ska vara lchf el inte.
Jag håller ingen diet eller så. Ska läsa mer på din fina sida, men undrar om du äter gluten?
Jag har tyvärr precis ätit banan, havregrynsgröt och en riskaka....precis det du skrev att man inte skulle om man åt enligt lchf ha ha, typiskt!
Tack för fin sida!

Berit

Igen....hunnit läsa lite mer och ser att du utesluter gluten.

Erikas LCHF till vardag och fest

Oj, oj... så sant! Jag har fått många blickar och konstiga kommentarer de senaste åren.

- "Äter du LCHF, men du är ju smal!" Den ekvationen går inte ihop hos många eftersom de flesta (som inte läst på) tror att LCHF bara är en diet, medan jag tycker att jag har hittat min livsstil... för att jag mår bra och vill min kropp det bästa!

Hej dig och din man!
Kram Erika

Daniella

Jag märker att många stirrar på min mat men det bryr jag mig inte om. Har fått en del kommentarer också, som "varför äter du sådär" eller "var har du potatisen?!". LCHF har aldrig handlat om matmissbruk eller fetma för mig. Jag började för att försöka fördröja diabetesen som så många i min släkt drabbats av. Det brukar jag använda som ursäkt och det är ju en sanning med modifikation. Sanningen är att jag mår oförskämt bra på min kosthållning och aldrig någonsin skulle vilja byta tillbaka!