Mobildetox?

Haha, gjorde precis detta test:  Var på gränsen till mobilberoende! Och ja, jag har 2 mobiler - en jobbmobil och privatmobil, det blir mycket mobilande helt klart! Enligt testet lägger jag 500h per år på mobilen.... herregud! Måste försöka minska ner det där alltså! Helt klart! Sen har jag ett svindyrt privatabonnemang också. Betalar egentligen för mycket. Men så är man ju fast med en svinlång bindningstid. Ett abonnemang, Vimla, har tydligen ingen bindningstid alls och man får mycket surf för en billig peng. Det ska jag nog använda nästa gång jag byter.
 
Hur ser ditt test ut? Behöver du mobildetoxa?
 
KÖSS
 
ett samarbete med/sponsrat inlägg Vimla
7
Carro

Fick lugna luren :)

Anonym

Du de flesta abonnemang har ingen bindningstid om du inte köper en telefon samtidigt eller hoppar på en kampanj.... Sen att vi skulle vara i någon "riskzon" bara för att vi använder mobilen mycket är ju trams, det är så samhället fungerar idag. Är jag i en riskzon om jag byter ut telefonen mot en bok eller tidning? Trams säger jag

Lars

Vilket uppenbart sponsrat inlägg. Snälla nån

monica

Jag lägger 99 kr mån oå 0.5 gb, 500 sms/mms inom Sverige och 100 samtalsminuter till mobil och fast telefon inom Sverige. Detta räcker bra om jag inte surfar timvis ute i skogen eller på badstranden eller vid strömavbrott så wifi blir borta. Men trist med folk på kals eller annorstädes, som är helt upptagna av sin mobil.

mathildaliv.blogg.se

Såå bra blogg

Miranda

Ibland funderar jag på att skaffa en knapptelefon igen, bara för att inte vara så himla uppkopplad hela tiden! Så fort man har några minuters väntetid så sitter man med näsan i mobilen, istället för att läsa en bok (som jag alltid gjorde förut) eller faktiskt ta in sin omgivning, prata med folk! Men det som får mig att inte göra det är att det är så himla bra med GPS, lokaltrafik-apparna osv. Så ja, kluven helt klart!

LOTTIKRISTINA

Fy f-n för sponsrade bloggar!