Stipendium

I våras skrev jag min E-uppsats, mitt exjobb. Den hette "En förstudie för ett effektivare lager i en kampanjorienterad organisation". Inte nog med att jag fick högsta betyg på uppsatsen, för ett par månader sedan blev jag även meddelad att jag blev tilldelad Sparbanksstiftelsen stipendium som delas ut till de bästa uppsatserna på C, D och E-nivå bland landets högskolor med motiveringen "För visad hög kreativitet till nytta för entrepenörskap och nyföretagande i samhället". 
 
 
TÄNK VAD VI KAN ÅSTADKOMMA NÄR VI ÄR ABSTINENTA!
 
För vore jag inte sockerfri hade jag aldrig klarat av att prestera. Alls. 
 
Så igår var det stor cermoni med tal, utdelning och lunch. Mamma, pappa och Martin var med för att se när jag fick mitt stipendium. 
 
Jag känner mig så lyckligt lottad i livet. När jag tänker på hur mitt liv ser ut fylls jag av en sån enorm tacksamhet. Fuck Jante nu, jag måste berätta om min tackamhet gällande karriären. På mitt förra jobb var jag bästa säljaren i hela Sverige. På mitt nuvarande jobb började jag prestera efter 13 dagar när mina arbetsgivare räknade med 3 månader minimun, 6 månader maximum. Jag har aldrig fått göra en omtenta. Jag får stipendium. Jag får lov att driva en populär blogg och mina föreläsningar har blivit utsedda till "Årets föreläsning 2014" medan det nya materialet blev betygsatt 4,9 av 5 av de som kom och lyssnade. Jag blir alldeles varm och lite gråtfärdig när jag tänker på allt detta. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad.
 
Det beror bara på en enda sak, jag hanterar mitt beroende genom att vrida om det på något kreativt istället för att droga. För min beroendehjärna kommer jag aldrig bli av med, men den går att hantera. Beroende är ingenting negativt, tvärt om - beroende är en styrka när vi lär oss att hantera det och lever i abstinens.
 
Att gå från ofullständiga gymnasiebetyg till stipendium är en helt fantastisk personlig resa. Jag har bevisat för mig själv att det aldrig är för sent, vi är aldrig körda. Hoppet är aldrig ute. Vi kan bli vad vi vill, hur långt ner vi än är. Så sluta aldrig kämpa.
 
Kan jag, kan du också!
 
KÖSS
 
13
Ingela

STORT GRATTIS!!!

monica

Du är verkligen begåvad! Hoppas det inte ingick tårtfest i uppvaktningen!😕

Lotta

Stort grattis! Du är så himla duktig!

Cissi

Grattis My, du är sååå grym!

Kari

Alltså, du är så FANTASTISK så det är helt otroligt. Dessutom är du den bloggaren som har nått mig och fått mig att gråta av igenkännande. Ja, den enda överhuvudtaget.
Ser fram emot dina kommande inlägg..

Fia

Grattis! Vilken fantastisk förebild du är för så många! Du är värd all uppmärksamhet du kan få. Fortsätt i samma riktning som du gör nu och kom ihåg att stanna upp ibland och ta hand om dig själv lite extra!Grattis till framgångarna 🌹

Petra

Grattis, du är fantastisk! Du inpirerar mig så otroligt mycket, tack tack tack för att du delar med dig!

Jessica

Helt FANTASTISKT My!!! Heja, heja dig, du är så grym!!

JM

Grattis! Vad underbart! Kom ihåg att det inte bara är beroendet, du sitter nog på både talang och anamma också skulle jag tro. Verkar som du gjort fina karriärsval hittills. Lycka till i fortsättningen! :) <3

Christina

GRATTIS! Så inspirerande du är!!!

Matilda

Grattis. Du är grym!
Måste bara fråga en sak.. Menar inte att klanka ner på nåt sätt alls, så missförstå mig rätt med min fråga, är bara nyfiken. Men var inte du nere i ditt återfall av sockermoffning varje helg när du skrev din uppsats?
Menar att kanske är det så att du är awesome på det du gör oavsett abstinent eller sockerstinn?

Åsa

Så himla bra gjort och extra roligt/inspirerande är just resan från ofullständiga gymnasiebetyg till stipendium. Stort Grattis.

LottiKristina

Och jag är väldigt bra på att berätta hur jätteduktig jag är! :-(