Planera din abstinens

Godmorgon! Japp, jag har typ precis vaknat! Sitter här med fettkaffe och målar mina naglar rosa. Skönt att sova ut. Hoppas du hade en bra fredag, det hade jag!
 
Igår så tog jag en time-off och istället för att umgås med kompisarna så tvättade jag, städade och lagade 3 storkok. Jag börjar ju mitt nya jobb på måndag och åker upp till Stockholm  redan imorgon förmiddag så jag har inte tid att greja denna helgen. Du vet ju hur jobbigt det är att laga mat efter jobbet så jag har bestämt mig för att laga alla luncher och middagar på helgen så att sockertrollet inte ställer till det för mig. Det är så lätt när man är trött och sliten att bara "ärsch, fuck it" och så tar sockertrollet över. Jag planerar därför livet efter abstinensen - inte abstinensen efter livet, då är det dömt att misslyckas.
 
 
 
De sakerna jag lagade var: köttfärsås till min mans lunchlådor. Han äter alltid köttfärssås och sallad till lunch. Sen en snabb wok med köttig korv till luncher till mig och sedan marinerad fläskytterfilé med köttig choritzo till middag till oss. Just wokgrönsaker är väldigt käcka, de tar inte skada om man fryster om dom i efter uppvärmning utan blir nästan lika goda som om man ätit dom direkt.
 
 
Idag ska jag städa lägenheten, stryka och sedan ska jag iväg på inflyttningsfest ikväll. Några kompisar till oss från Karlskrona har flyttat till götet så jag ska iväg dit ett par timmar. Martin jobbar kväll så han hämtar mig när han har slutat - så jag kommer i säng i tid för morgondagen! Eftersom han ändå jobbar hela dagen åker jag tidigt å passar på att träffa AnnasLCHF och käkar middag ihop med henne! Myspys!!
 
KÖSS
 
 
 
1