Ljus i Alingås

Igår var en rolig dag! Först åkte jag och Martin till IKEA för att köpa typ 20 matlådor och annat hitan och ditan som behövs nu när jag börjar jobba. Mycket roligt, TILLS Martin blir svinsur. Han HATAR att shoppa, värsta han vet. Han tycker alla går långsamt och knör och fattar inte grejen av att hitta roliga saker. Alltid blir det jobbigt när vi ska till IKEA. Skulle inte ens våga drömma om att släpa honom till Ullared asså. Sen var vi och storhandlade. I helgen ska jag tvätta, laga veckans alla luncher och alla middagar. Pallar inte att ställa mig och göra det efter jobbet - du vet hur påfrestande det är i början på ett nytt jobb. Man är HELT SLUT!
 
Efter middagen mötte vi upp Martins bästa vän och kusin Tobbe och hans ljuvliga tjej Emma. Vi fyra umgås jättemycket och har såå kul ihop. Jag och Martin har många goa par omkring oss att umgås med. Det tillför sån glödje i livet och man bondar verkligen mer med sin partner när man umgås med andra par tycker jag. Vi åkte till Alingsås där de varje år har ett event som heter "Ljus i Alingsås" som är en promenadslinga med ljusinstallationer på cirkus 4 km. Jättemysigt! Affärerna hade kvällsöppet så vi kikade in på min favoritaffär Balders Hage där jag köpte 2 jättefina ljusstakar i mässing. Efteråt gick vi och fikade på Gårdscafét där alla åt bakelser och drack varm choklad. Jag valde svart kaffe och vatten. Egentligen så dricker jag bara 1 kopp/dag men det är svårt när man är ute och fikar och alla äter liksom. Då brukar jag dricka kaffe för att ha ngt iaf. Supermysig dag och kväll, det är sånna stunder som förgyller livet!
 
 
2
Cissi

Tycker verkligen alla borde ta del av "Lights i Alingsås" - mycket vackert!

Christian

Tyvärr för sent att se årets upplaga nu då det endast är under oktober. Nästa år blir det ny slinga med nya ljussättare. Ett ljust sätt att börja den mörka delen av året på :)