Frukostrutin

Som sockerberoende är det viktigt att komma in i rätt rutiner varje dag. Startr vi dagen på samma sätt varje gång ger det oss trygghet. Jag startar därför min dag på samma sätt varje gång: fettkaffe.
 
Förr i tiden så åt jag frukost, men jag känner att även om den frukosten gav mig minimal blodsockerpåverkan så kände jag mig sunkig i kroppen. Fettkaffet gör mig pigg och alert istället!
 
Mitt fettkaffe innehåller kaffe, 30 g smör och 30 g Brain Octane . Mixar det supersnabbt i en mixer. Smakar kaffe latte. Det är ingen rekommenderad startdos för då pajar magen. Du ska börja med typ 5-10 g för att din kropp ska hinna anpassa sig.
 
Fördelen med Brain Octane är att den har tagit allt det göttiga ur kokosoljan och koncentrerat det 18 ggr. Det är en typ av fett som inte lagras in, utan ger en energikick utan dess like. Du blir skarp, koncentrerad och klar. Du blir pigg, sötsuget minskar och din kropp klarar (antagligen) att hantera kolisar bättre. Jag mår superbra på att ta Brain Octane till frulle!
 
KÖSS
 
 
1
Helena

Just detta med fasta rutiner är ju så viktigt! För mig spelar det ingen roll om jag är hungrig eller ej, börjar jag dividera med mig själv OM/NÄR jag ska äta så slutar det ALLTID i hetsätnings attack för jag blir så fruktansvärt nervös då jag inte vet när jag ska äta. För HALLÅ liksom vadå lyssna på kroppen då den signalerar hunger, haha vilket skämt! Jag och min kropp förstår oss INTE på varandra och dess signaler.
År av anorexia, bulimi och ortorexi har väl gjort saken antar jag. Men så fort jag försöker mig på detta med fasta blir jag så nervös i kroppen att jag till slut skakar å hjärtat slår som värsta panikångesten... Åsså försöker jag ändå intala mig att detta med fasta är supernyttigt å jag SKA fixa det trots att både kropp å knopp protesterar. Denna dagliga kamp som jag sen måste döva med hetsätning. Suck...
Tack att du delar med dig av dina erfarenheter My, det betyder så mycket att få ta del av! ❤️