Summering 2016

Gott nytt år! I dag är det nyårsafton! Då är det hög tid för oss att summera vårt år. Vad hände, vad lärde vi oss, vad lämnar vi kvar och vad tar vi med?
 
2016 har varit det mest utmanande året hittills i mitt liv. Det är ett år jag helst inte lever om. Dock har jag lärt mig jättemycket.
 
2016:
 
- Inleddes i stor panik när vi precis i årsskiftet höll på att förlora min storasyster när hon skulle föda min systerdotter.
 
- Mina bästa vänner, par som kilat stadigt i massor av år, bestämde sig för att gå isär.
 
- En av mina absolut närmaste försökte avsluta sitt liv
 
- Jag fick diagnosen PCO
 
- En nära vän till familjen avslutade sitt liv på ett av de mest fruktansvärda sätt man kan tänka.
 
- Jag och maken bestämde oss för att separera.
 
- Jag har flyttat in i en egen rosa lägenhet.
 
- Jag har blivit befodrad, från gruppchef till nationell chef över min enhet.
 
- Min kollega har slutat, vi har gjort en omfattande omorganisation på jobbet och jag har drivit globala affärer.
 
För att summera: 2016 var året jag rev. 2017 är året jag ska bygga. Så väljer jag att se det. Min största lärdom är att jag är starkare och modigare än vad jag trodde innan. Att jag vågar följa mina drömmar. Att jag orkar mer än vad jag tror, att jag inte går sönder, även om jag känner mig trasig ibland. Att jag kan lita på mig själv. Att jag vågar ta nya vägar, att jag vågar känna tillit och att jag är modig nog att ta tag i mina drömmar. Mod är inte att göra läskiga saker, mod är att våga följa sitt hjärta även när det blir svårt både praktiskt sätt och känslomässigt. Mod är när man väljer den okända vägen istället för den kända, för att man känner tro på att det kan bli bättre.
 
Detta har varit mitt citat 2016: Man vet inte hur stark man är förän livet inte ger en några andra val än att vara stark. Så sjukt klyshigt, men detta år har verkligen allt hänt på en och samma gång. Att inte jag gått in i väggen eller fullständigt megakrashat känner jag en sån otrolig tacksamhet för. Nyckeln till det är min fantastiska omgivning som funnits där i ur och skur och inte vikt undan när det blivit svårt. Allt från min chef till mina vänner. Man är inte stark själv, det är skyddsnätet i form av omgivningen som gör oss starka.
 
KÖSS
 
 
15
Carro

Har du och Martin separerat?!

Anonym

Vilket intensivt år du har haft! Måste erkänna att jag blev lite ledsen över att du o Martin har separerat. Jag hoppas att ni båda mår så bra ni kan.

Maria

Gott Nytt År, har bara följt dig sista tiden och måste erkänna att jag blir lite besviken på att du inte lämnar svar till de människorna som bemödar sig med att kommentera dina inlägg. Tänk så trevligt det är med bloggerskor som tar sig tid till sina läsare.
Jag tackar för mig och önskar dig all lycka i framtiden.
Vänligen Maria

Anonym

My! Jag är så imponerar av dig! Har aldrig kommenterat din blogg innan men du ska veta att jag, även om jag inte är sockerberoende, har hämtat mycket styrka här 💕 Tack för att du delar med dig av din resa och vågar lita på processen! Verkligen tråkigt att så mycket tråkigt hänt under året. Verkar som att det här året varit tufft för många. Är i samma ålder som du och både min egen samborelation tog slut och det verkar vara the year of break ups :(
Önskar dig all lycka och ett gott nytt år, du förtjänar det bästa!
Stor kram /Sara

Anonym

Tufft år, men så länge du sitter på bussen och fortsätter kämpa så är mycket vunnet.

Du är en förebild som gör det som känns rätt även om du är rädd❤💪

Kirsi

Oj, det var tråkigt att höra om dig och Martin. Det kändes alltid att ni var soulmates och hade precis köpt en lägenhet också.
Önskar dig en jätte härlig och bättre år 2017🎉
Kram ❤

monica

Beklagar din skilsmässa, men ni är unga och antar växt ifrån varandra. Trist med självmord, dödsfall. Hoppas din syster och hennes lilla barn mår bra. Angående planer för 2017 så vill jag som vanligt gå ner 8-10 kg. Vem som ska göra det åt mig..... Så vill jag åka till USA. Har stor släkt där med många tremänningar men aldrig varit där. Skulle egentligen vilja ta en timme och bara se New Yorks skyskrapor som hastigast.

Johanna

Låter som ett tufft år, hoppas att 2017 blir bättre för dig men det är ju egentligen vad man gör det till och jag tror du kommer att göra något fantastiskt :) God fortsättning önskar jag dig

EVAMMA

Kram

Chris Andersen

Önskar dig ett fab 2017!

Chris Andersen

Önskar dig ett fab 2017!

Chris Andersen

Önskar dig ett fab 2017!

Anonym

Usch vad mycket jobbigt du tvingats igenom. Tack för att jag får inspireras och följa dig. Kram Jenny

Frida D

Kramkram My <3
Allt ordnar sig. Tänk vad vi redan gått igenom.

Emily

Men alltså du Maria? FICK OFF! Läste du ens det här inlägget som du "bemödade dig att kommentera"?! Jävla idiot. Och om jag hade varit teknisk nog att fatta hur man svarar dig direkt så hade jag gjort det istället för en egen kommentar. Ha ett gott jävla 2017 och fokusera på hur DU kan göra saker för andra istället för att tjura över att de inte gör saker för DIG! Med inte så jättehärlig hälsning, Emily