6 år på LCHF idag!

Idag firar jag 6 år med LCHF. Vad händer med kroppen på 6 år med en energifördelning på 90% fett & 10% kolhydrater? Perfekta kolesterolvärden, civilingenjörsexamen utan en enda omtenta och -88,6 kg. Man blir varken sjuk, dum eller dör av LCHF. Motsatsen faktiskt!
 
 
10
Mimmi

Du glömde proteinet!

Inez

Varmt grattis både till kroppen och knoppen :D

Susanne

Wow. Vilken jäkla förändring. Drömde om dig inatt btw, vi vägde lika mycket och man hade aldrig kunnat tro att du var överviktig tidigare. Din förändring är så inspirerande.

alice

grattis! Jag har följt dig till och från i 3-4 år tror jag. Så himla kul o se!

Anonym

Allt är individuellt! Jag mådde inte alls bra av LCHF. Gick ner i vikt, ja. Men jag mådde skit och mina värden var bajs. Kul att det funkade för dig dock :) viktigt att betona att allt är individuellt, det är alltså inte bara bullshit - vissa mår bättre än andra.

Yohanna Svensson

Oj herregud, vilken skillnad du. Måste säga att dina ögon kommer fram väldigt lättare nu och dem är så vackra, damn girl. föresten har en frågestund på min blogg, du vill inte lägga en kommentar för att hjälpa mig samla ihop lite frågor? : )

Jenny

Vart köper du alla fina kläder! Vet att detta inte är någon modeblogg men ser att du har så mycket fint att jag vill veta vart du hittar allt :)

Jessica

STORT GRATTIS!! :D

Och själv firade jag ETT år med LCHF - IGÅR faktiskt! :D Och samtidigt som det, så firade jag en månad socker- och sötningsmedelsfri haha!

Anonym

Du e så jävla bra, vilken inspiration!

Angie

Grattis! Keep up the good work :)