Ny PT

I förrgår så hände ngt så jävla ball. Jag var hos en PT för färsta gången på 2 år. Först så tänkte jag att det var en dum idé, jag har så jäkla dålig erfarenhet av personliga tränare. "Ät riskakor efter träning. Möla kvarg". Typ den. Och sen tjafs om hur viktigt kolisar är. Bah, tack men nej tack. För helvete. Och sen har de tidigare PTna antagit att jag gymmar för att gå ner i vikt så de har satt mig på rövpass med massa trista men fettförbrännande övningar. Grejen är att jag gymmar för att känna mig stark, orka och bli mer koncentrerad och tycker jag att träningen är tråkig så blir den inte av. Jag skiter i vilka resultat de lockar med, har jag tråkigt så görs det inte.
 
Jag blev så sjukt postitivt överraskad när jag träffadeEmelie från BackToBasicsPT. Hon är certad från MF-utbildningar (Jonas Bergqvist) och superkompetent. Hon förespråkar LCHF så inget tjafs om riskakor. Dessutom hade hon full respekt för mitt sockerberoende och gav grymma tips för att jag skulle må så bra som möjligt. Hon läste dessutom av min kropp så bra. Hon visste exakt vad jag behövde träna på och vilka muskler som var den svaga länken. Jag ser fram emot nästa gång!
 
Bor du i Göteborg med omnejd så är detta tjejen du ska gå till. Anger du "lchfingenjören" när du bokar får du 20% rabatt! Grymt erbjudande!
 
Perfekt present till dig själv!
 
KÖSS
 
 
 
 
2

Var i Göteborg är det? Jag bor mellan Göteborg och Borås 😊!

TL

Här i Göteborg: http://backtobasicspt.se/category/hitta-hit.html