Följ mig på Instagram

Du vet väll att du hittar mig på instagram som LCHFINGENJOREN ? Glöm inte att följa där för mer frekventa, korta delningar om hur det är att leva som sockerberoende (och en hel drööös med selfies xD )
 
KÖSS
 
 
 
1
Anonym

Du inspirerar mig så mycket.. Har fått tre barn tätt och har nu ca 16 kg som jag vill gå ner...är så stressad över de så jag har ständig gett upp och blivit deppig för att de kännts så omöjligt.. Tagit nya tag men har som aldrig fått en början.. Fram till jag lyssnade på din poddradio. Alltså nu tänker jag NU och de går så mkt lättare! TACK! Sen jag lyssnade på sin poddradio har jag gått ner 1,6 kg! TACK! Har nu satt mig ner lagt upp mål m.m och hoppas vara i mål med vikten till hösten! För två månader sedan vägde jag 94 kg (höggravid) nu väger jag 81kg. Startade min tredje graviditet på 77kg (hade redan då lite extra kg) så jobbar ännu med gravid kg. När min gravid resa började för fem år sedan vägde jag 65 kg så de är min dröm vikt! Ännu en gång du inspirera mig så mkt du är så grym och stark och snygg! Nu tänker jag NU! Vill kunna bada med mina barn i sommar måste först hitta en snygg baddräkt har fått så mkt bristningar i samband med graviditeterna
. Har du nå bristningar? Kan du isf skriva ett blogg inlägg hur du tänker kring det... Fick redan bristningar i puberteten på brösten så har nog anlag för det.. Men de va ju "fina" och små bristningar som bleker fint med tiden.. Nu har jag hur mkt som helst över hela magen som är cm breda!! Kram på dig!