LCHFingenjoren_Aktion

Jag har startat ännu ett instagramkonto! Eftersom jag har krympt ur halva min garderob är det dags att rensa. Dock så vill jag inte slänga kläder, istället så auktionerar jag bort dom till er. Så jäkla onödigt för miljön att slänga! Buden startar på 50 kr + frakt.
 
Denna veckan är det överdelar jag rensar ut, sedan kommer det bli klänningar, tjocktröjor och tunikor. Följ: @lchfingenjoren_aktion på instagram för att hitta dina nya favoritkläder!
 
KÖSS
 
 
 
8
Anonym

Du menar kanske auktion?

Svar: Jag försökte vara lite lustig och leka ordlek ;)
My

Anna

Anonym: du fattade ju uppenbarligen vad hon menade, väldigt onödig kommentar!

Anonym

Bra idé!

Anonym

Bra idé!

Anonym

Anna: uppenbarligen förstod jag ju inte att det var en ordlek. Snarare väldigt onödig kommentar av dig! Varför blanda sig i liksom?

Anna

Anonym: För att visa att det inte är okej att hacka på andra anonymt på nätet. Det skrivna språket är svårt att tolka och en oneliner från en anonym tolkas ofta så. Du hade kunnat maila My också, så hade det inte behötvs synas här. Det räcker så för mig i den diskussionen.

Anonym

Hacka?!? Den tolkningen ligger hos betraktaren. Eller är det så att du hackar på mig? Du är precis lika anonym. Jag heter Hanna om du tycker att det ändrar saken. Det räcker för mig i den här diskussionen som du har startat.

monica

Oj oj oj...... Auktion är väl ändå en aktion.