MCT

Alltså MCT-olja är helt fantastiskt. För er som inte vet vad MCT är så är det en olja som man utvinner från det göttigaste från kokosoljan. Jag börjar varje dag med en stor fettkaffe som innehåller 10-15g mct och 20g svenskt smör. Sen mixar jag. Har jag tränat innan kompletterar jag med en pannbiff.
 
I typ 6 veckor innan sommaren var jag utan. Jag trodde den var slut och kom inte för mig att köpa nytt. Det var den inte utan jag hade en flaska långt in i skafferiet. 
 
Man liksom vänjer sig vid effekten och tänker inte så mycket på det, men när jag började ta den igen efter veckor av uppehåll så kände jag enorm skillnad! Framförallt på energinivå och i magen. Med MCT på morgonen funkar min mage som en klocka, utan så går jag inte mer än en gång i veckan. Och man blir verkligen knivskarp i huvudet, så skönt!
 
När jag varit i stockholm så hade jag inte varit på damrummet på 3 dagar, så det första jag gjorde när jag kom hem var att ta en smutt och direkt kom magen igång. Samma dagen efter. MCT hjälper också till att öka på förbränningen och är ett fett som inte lagras i kroppen utan går direkt som energi till mitokondrien.
 
Ska du börja använda MCT så tänk på detta: magen brakar ihop om man börjar med för stor dos. Jag tog 2 msk första gången och var tvungen att spendera förmiddagen på toa och mådde frukansvärt illa. Börja med 1 tsk och sedan ökar du upp. Efter 3 månader så ligger du på 3 msk/dag. Var försiktig.
 
Om du undrar så använder jag MCT-oljan Brain Octane från Succeeder Sverige som du hittar här (LÄNK)
 
KÖSS
 
 
 
3
Carro

Har testat men kände inte något alla så slutade igen. Tänk så olika det kan vara :)

Tobys.nu

Haha! Jag glömmer aldrig första gången jag provade den där, och jag som alltid överdriver tog 3 matskedar i mitt kaffe.

Fyyyy-faaan! Jag blev yr, fick svåra svettningar, blev helt matt i kroppen och väääärldens hjärtklappning, låg på toagolvet och mådde så illa och kramper i magen. Tänkte nästan ringa ambulansen för jag blev helt borta i huvudet och tänkte att nu dör jag. Hahaha!

Så jag håller med, börja med en tesked!! :D

Mikaela

Hej!
Vet du något om att äta lchf medan man ammar? Om det ger några negativa effekter på mig som mamma eller på barnet? Känner du någon som har ammat och ätit lchf? I sådant fall, hur upplevde den personen det?