LCHF-helg

Den här helgen var ljuvlig – jag spenderade den med två härliga brudar: AnnasLCHF och Tjockkocken – Anna & Jessica!

De kom vid 20-tiden på fredag kom de och hade kört typ 7h. Så vi satt på balkongen och drack vatten och tjötade. Min man tröttnade ganska snabbt på vårt LCHF-prat så han drog hem till en kompis och kollade Netflix.

Sen tog vi en härlig promenad längst sjön och stannade till på en lekpark och åkte linbana, gungade gungor och klättrade. Det va så sjukt – när jag var liten kunde jag knappt gunga för de skar in i höfterna och linbana var inte ens att tänka på. Snacka om bågna! Men Anna tog fram barnet igen och vi susade fram och gungade jättehögt. Det var en fantastisk känsla i hela kroppen. Att få ha en barndom i vuxen ålder!

På lördagen gick vi upp tidigt. Till frukost märkte man verkligen att det går att variera LCHF i all oändlighet. Jag drack fettkaffe, Jessica åt Romanrullar (Romansallad, smör, ost, skinka och färskost med Vitlök & örter) och Anna drack bara vatten. Sen bar det av till Ullared! Vi var där kl 9 och stannade till 17.30-ish. Det var galet mycket folk – lönehelg – så vi tog täta pauser med kaffe och lugn. Alla tappade humöret i perioder för det händer fan ngt med folk så fort de kommer till Ullared. Svensken tappar det helt. Folk knuffades, körde över våra fötter med vagnar, körde in sina armbågar i sidan – och bad inte om ursäkt en enda gång. Tillslut skrattade vi bara, hela grejen var så absurd. Ullared är verkligen galet – vi såg 2 möhippor och 1 svensexa. Ullared är mer än bara ett köpcenter – det har blivit ett event!

 

På kvällen när vi kom hem lagade vi middag som jag och maken hade preppat det mesta innan. Var bara att stoppa in i ugnen. En lime och gräslöksmarinerad fläskfilé med fräsch sallad och ugnsrostade grönsaker. Till det fanns en smörsås med gräslök och vitlök och en kall sås – Spicemasters Oniondipp utblandat i Créme Frâiche. Riktigt gött!

 

På söndagen käkade vi frulle och lunch ihop innan Anna och Jessica var tvungna och dra – blev en mejerifri Korvstroganoff med blomkålsris och sallad. Tjejerna var nyfikna på hur mejerifritt smakade – jag använder ju kokosgrädde istället – men tyckte det var en riktig hit! KUL!

 

Haft en ljuvlig helg med massa utbytta erfarenheter och tips. Tänk att vi tre träffades på Instagram – sjukt kul att ha fått vänner för livet därifrån!

KÖSS

2
AnnasLCHF

Tusen tack för allt denna helg kära My <3
Du är den perfekta värdinnan!
Vad lustigt, jag sa exakt detsamma i bilen till Jessica.
"Vem hade kunnat tro att man kunde få vänner för livet via Instagram?"
Puss och kram älskade <3

Cassandra Haraldsson

Du verkar ha haft en underbart kul helg! :)