Föreläsning och träningshelg

Idag bär det av till Falkenberg och föreläsning med träningshelg! Ska bli superspännande! Vi är typ 50 pers som samlas, tränar och lyssnar på föreläsningar. Jag och min kollega (och en av mina närmaste vänner) Mikaela åker upp redan idag. 
 
Det är mycket nu som händer. Mikaela jobbar mycket från gbg-kontoret så hon bor hemma hos oss. I vanliga fall jobbar hon i sthlm, men nu är det många stora projekt som kräver närhet. Jag klagar inte. Att ha en av sina närmaste hos sig mycket är guld. Sen är åker vi till Falkenberg idag och kommer tillbaka på söndag. Efter det så är hon hos mig över måndagen då vi ska ha Workshop med min Trainee Frida. Sen åker vi upp till Stockholm där jag jobbar från kontoret ett par dagar. Det är kul när det händer saker! För mig är det viktigt med matplanering, att när det är mycket som händer måste jag vara noga med att ha abstinent mat.
 
Men nu är fokus på min föreläsning imorgon. Det ska bli riktigt jäkla kul. Jag älskar att föreläsa. Först nervositeten innan till att man bara står där och PANG så kör man. De flesta av mina föreläsningar har varit roliga. Förutom en jag gjorde i Stockholm för ett par år sedan. Den va hemsk. Jag var förkyld och stod och snorade som en idiot i en timma. Kände mig sjukt ofräsch. Sen försökte jag dra några klassiska Göteborgs-skämt. De landade inge bra. Så den föreläsningen va hemsk. Sjukt jobbigt å dra ett festligt skämt inför 200 pers och den enda som skrattar är jag. hahahaha!! Men man måste ha några dåliga föreläsningar i bagaget för att göra några bra. Så är det ju. Och vad är det värsta som kan hända? Nada. Att man skrattar själv. Äh, det gör jag dagligen. Men jag gillar urladdningen en föreläsning innebär. Är man inte nervös inför ngt så är det ju inte lika värt. Är man nervös vet man ju att det betyder för en.
 
Så nu kör vi! Sett fram emot detta i månader!
 
KÖSS
 
 
2
Carro

Ser framemot din föreläsning. Ska inte vara med hela helgen utan jag och en vännina åker upp från Halmstad bara för att se den på lördag :)
Så om du får reda på något bra matställe så hojta 👍🏻

Lena

Ser fram emot din föreläsning i dag!