Jobba med mig?

Dags att prova nytt jobb? 
 
Min avdelning på Alten Sverige expanderar nu och vi söker 2 nya utbildningssäljare - en i Stockholm och en i Göteborg. Du kommer att jobba nära mig och bli coachad av mig till att bli ditt allra bästa jag.
 
Rollen innebär att du ansvarar för ny och merförsäljning av tekniska kurser genom kundmöten B2B. Jag ser gärna att du är:
 
- Social & positiv
- Strukturerad
- Lyhörd på behov
- Noggrann
- Har en förmåga att bygga långsiktiga relationer
 
Du har ett teknikintresse som kombineras med ett människointresse. Du har lätt att sätta dig in i kunders problem och erbjuda innovativa lösningar.
 
Detta är ingen vanlig sälja-kränga roll, den kombineras med ledarskap och strategiskt arbete. Det är ett fritt arbete där frihet under ansvar gäller.
 
Att jobba på Alten är det roligaste jobb jag någonsin haft. Vi är ett härligt gäng som hittar på massa roliga saker på fritiden och engagerar oss i vårt arbete. Du kan alltid ta hjälp av dina kollegors kompetens när det krisar och har alltid ett bollplank att bolla idéer med. 
 
Låter det som ett intressant jobb? SÖK JOBBET HÄR (LÄNK):
 
PS! Huuur kul att jobba på en avdelning där alla äter lowcarb? Snacka om att slippa frestelser i vardagen. Och en sak till. Vi fikar på kaffe och vatten här. Väldigt sällan du behöver kämpa mot sockertrollet här.
 
KÖSS
 
 
2
Anna

Åttans att jag är mammaledig nu, låter som ett väldigt intressant arbete.

Carin S

Kul det låter.
Men jag har kul här på bilfirman oxå så jag stannar kvar här ;)
Go helg på er alla!