Anledning #3: varför menskopp

Detta inlägg är ett samarbete med OrganiCup
 
Jag har i flera års tid verkligen propagerat för att ni läsare skall testa menskopp. Jag ÄLSKAR min menskopp. Dels för att jag sparar pengar, men också att jag sparar på min kropp. Bye bye obalanser i underlivet!
 
Men det finns ju utterligare en faktor. Miljön! Alla bindor och tamponger bidrar ju som fasiken till vårt soppberg. Det är inte nice. Sen hur de tillverkas med parfymer och blekmedel, det är inte heller nice mot miljön.
 
Jag har under åren fått prova en del olika menskoppar men kan säga med all säkerhet att OrganiCup är den jag trivs bäst med. Den är mjuk, har en lagom lång stång (den man drar ut den med) och tillverkad i medicinskt silikon som är antibaktriellt. Det är den bästa jag har provat! Den känns inte alls och är enkel att föra in. Vissa jag har provat är lite för hårda så man känner dem eller har en för lång stång så de skaver. Så denna är fem av fem stjärnor för mig. Här kommer mina för- & nackdelar sammanfattade:
 
- Vissa tycker det är "äckligt" att behöva tömma koppen. 
- Man måste koka den efter man använt den sista dagen
- I början är det klurigt att lista ut tekniken för att få den på plats
 
+ Man kommer närmre kroppen
+ Ekonomiskt, en kopp håller i 10 år
+ Man slipper torrhet
+ Man slipper obalanser
+ Man sparar på miljön
+ Inga giftiga kemikalier i vår kompis
+ Man slipper fylla handväskan med tamponger/bindor
+ Man behöver bara tänka på den 2 ggr per dag: när man vaknar och när man går och lägger sig
 
Du hittar OrganiCup här:
 
KÖSS
 
 
 
7
Anonym

Hej! Har läst på lite men är lite osäker ändå. Jag har fött 3 barn, är snart 46 år, blöder 3-4 dagar varav 1 är rejäl och de andra ynkans lite. Ska jag välja den för de som fött barn ändå?
/Magdalena

Anonym

Hej! Har läst på lite men är lite osäker ändå. Jag har fött 3 barn, är snart 46 år, blöder 3-4 dagar varav 1 är rejäl och de andra ynkans lite. Ska jag välja den för de som fött barn ändå?
/Magdalena

Åsa

Till Magdalena, nästan samma sists som dig fött 2 barn och är 44 blödningen precis som du beskriver. Köpte den storleken för oss som fött barn, använde för första gången vid senaste mensen funkade klockrent, lite meckigt första i och ut tag. Men menskopp dessa dagar med lite blödning var suveränt, så länge det inte blir översvämning så är mängden blod inget problem, till skillnad mot tampong då det lätt blev skav och torrt dagarna med liten blödning. Lycka till ångrar mig inte en minut, de jag ångrar är att jag inte provat tidigare.

Erika

Håller med på alla punkter! Menskopp gör livet så mycket lättare! Önskar bara att jag hade upptäckt den tidigare, det hade sparat mig så mycket vånda. Som du säger så finns det flera modeller på marknaden. Jag trivs allra bäst med min MonthlyCup från www.menskopp.se. Den är lite snäppigare i silikonet vilket jag tycker gör det lättare att få den att öppna sig korrekt. Sen har den en kula längst ner (ingen stav/pinne) som inte skaver alls. Plus att den är rätt bra att ha när man ska ta ut koppen, den ger ett bra grepp. :) Önskar att fler ska upptäcka detta fantastiska mensskydd! :D

Anna

på de med längre "stång" kan man väl klippa av den om den skaver, som jag förstått.

Evelina Lindstrand

Är så nyfiken på att testa menskopp! Hur vet man att man har fört in den på rätt sätt så att det inte läcker?

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com