Hur man skaffar sig relationer

Häromdagen skrev jag ett inlägg om att beroende kan vara brist i anknytningen. Att vi anknyter till en drog istället för människor. Men HUR gör man då? Hur skaffar man sig relationer?
 
Vi beroende kan känna oss misslyckade i relationer. Vi kanske upplever oss som dåliga föräldrar, att vi inte har tid och ork att umgås med vänner. Att gamla mamma är allt för ensam. 
 
Steg 1 är alltid, utan undantag, att ta bort drogen. Vi kan liksom inte börja i fel ände. Börja bygga relationer samtidigt som vi drogar. Drogen kommer alltid skapa ett lock på och det är svårt att skapa riktigt nära relationer med någon då du anknyter till drogen istället för en människa. Anledningen att jag säger detta är för att vi beroende ofta söker en ursäkt för att slippa sluta droga.
 
Det är enkelt att sluta droga, det som är svårt är att inte börja igen. Och för att inte börja igen måste vi titta på våra relationer. När vi anknyter till nära och kära så behöver vi inte anknyta till drogen på samma sätt.
 
Men hur gör man då? Först måste vi titta på alla fnurror på tråden vi har i våra relationer. Vad är det som ligger som en blöt filt över dem? Sedan behöver vi titta på vad som är din del i det. Efter det behöver vi leva i gottgörelse. Det vill säga, vi behöver leva på ett sätt som gör att vi visar på att vi vill bli bättre. Vi kan aldrig få historian ogjord, men vi kan leva på ett sätt som visar att vi vill bli bättre.
 
Att träffa nya människor kan vi göra genom 12-stegsprogram. Även om det inte finns något i närheten så kan man ringa in och samla telefonnummer. Ringa ut och skapa relationer. Det finns otaliga bevis på vänner som hittat varandra genom programmet. Det är otroligt skönt att skapa relationer med likasinnade, så att vi kan må bra.
 
KÖSS
 
 
 
6
Jennifer

Fantastiskt inlägg. Verkligen bra att du, som jag kommenterat även tidigare, lyfter frågan om beroende så att allt fler vågar inse att de själva är beroende och att de vågar ta hjälp :)

Anonym

Flum

Anonym

Alltid superbra inlägg! Tack 💝 /Linea

Felicia

Kom direkt att tänka på hur svårt just det här måste vara som introvert. Eller ja, jag är själv beroende och introvert men jag har liksom sociala kretsar jag får "på köpet" i min vardag. Tänk om jag hade varit helt själv, behövt skapa helt nya kontakter helt på eget bevåg liksom. Jag hade aldrig kunnat ringa samtal för att connecta. Om jag hade gått på möten hade jag nog inte vågat prata särskilt mycket. Och sedan definitivt varit för trött för att orka ha något socialt utanför mötena. Svårt. Det får mig verkligen att värdesätta de relationer jag idag har, om än få. Viktigt som du säger att faktiskt knyta an, kunna anförtro sig till andra personer. Och inte bara vilja hänga med sin beroendesubstans, som det lätt blir.

L

Det kan vara bra att träffa & ha bra relationer med andra människor ja. Men tror också det kan hjälpa att göra saker, sysselsätta sig med saker även om man gör det ensamt

THERESAHej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: (drogunduspellcaster@gmail.com) kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)