Min påsk

Denna påsk har jag varit helt fantastisk och händelserik. Jättekul! Som du kanske sett på Instagram (@lchfingenjoren.se) så har jag och Ann-Ida umgåtts en hel del. I fredags åkte vi ut till Gullholmen och träffade mamma & pappa. Jag är ju uppväxt där, på en liten ö i Bohuslän. Så vi träffade några av mina barndomsvänner, festade lite (nyjtra, sockerfria) och gick på den lokala puben som hade liveband. 
 
 
 
'
Mamma och Pappa har ett "extrahus" där ute, som jag Ann-Ida och min barndomskompis Victor bodde i tillsammans. Alla vi tre är LCHFare. Victor har ätit LCHF lika länge som jag, i 7,5 år. Det är så enkelt när man är LCHFare. Ingen bryr sig riktigt om maten. Jag lagade storkok. Stekte upp 2 kg köttfärs och kryddade med Spicemasters Fajitakrydda. Rostade ett blomkålshuvud och brossocli, smörstekte 0,5 kilo svamp och skivade två gurkor. Då hade vi mat till middag, nattamat och lunch. PERFEKT! Älskar att det inte är några krussiduller. 
 
 
 
Martin jobbade över påsk men var ledig påskaftons kväll, så vi gjorde påskbord. Stekte upp bra korv, rullade köttbullar och åt en god skinka. Martin åt även ägg och rödbetssallad. Till det serverade jag rostad blomkål och sparris. Perfekt påskmiddag!
 
 
 
I söndags for jag och Ann-Ida till Ullared. Trodde det skulle vara SKETMYCKET folk, men det var det inte! Så nice! Hittade lite smått och gott. Brukar köpa en hel del träningskläder där, både billigt och roligt. Köpte även lite fina nya assietter. Ann-Ida shoppade hejvilt, behövde massa nytt nu när hon opererat sig. Bästa med resan är att vi har samma musiksmak. Satte på 90-tals hits på högsta volym, sjöng och drack kaffe. Fan va kul sånt är! Jag ÄLSKAR att åka bil och sjunga. Känner mig sååå himla levande! Hur va din påsk?
 
KÖSS
4
Anna

Hej! Min påsk var toppen!Var ledig tre dagar,det blev grillning och jag hade gäster.

monica

Har gått upp 3 liter sista veckan. Borde snabbt försvinna 2 av dem. Såg en film om socker på svt 2 igår. Mycket tänkvärd, lärorik.En ung man skulle äta 40 tsk socker om dagen i ett antal veckor. Inget godis utan bara "nyttig" mat. Han akedade över socker på stekt kyckling istället för att välja den supersöta dressingen. Sett den på norsk Nrk förut. Dags att återgå till LCHF vanorna.

Malin

Vad roligt att du haft det bra! Vädret här hos oss var så bedrövligt att jag blev helt deppig över påsk men skönt med lite ledigt.

Theresa williams

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com