Res dig upp

Nu har vi precis överlevt sockrets högtid numero uno. Det är tufft och många av oss föll i sockerfällan. Det är svårt när man utsätts för syn- och doftintryck, traditioner och grupptryck. Det är ingen enkel match!
Hur reser man sig då upp? Här är mina bästa tips:
 
1. Ta beslutet
Du vill inte må såhär. Känn efter i din kropp hur du mår och ta beslutet att du förtjänar att må bättre.
 
2. Gör upp en plan
Nu är det viktigt att hitta trygghet och stabilitet. Det som är viktigt är att du vet hur din dag ser ut. Gå igenom dagens händelser i huvudet så du känner att du har koll på din dag. Bestäm hur maten skall se ut, vad du ska äta. Trygghet är A o O. 
 
3. Inkludera andra
Sök andra som har samma problematik som du har. Du behöver hjälp och stöttning för att ta dig på banan igen.
 
4. Förlåt dig själv
Ångest tjänar du ingenting på. Satsa på att förlåta dig själv och komma vidare. Ält och ångest är garanter för att du ska ramla ner i sockerfällan igen. Du är bara människa, glöm inte det!
 
KÖSS
 
 
6
Karin

Bra talat My :) Och du är supersnygg i dagens outfit :D

Felicia

Vilka fina ben!!

Malin

Bra tips! Jag hade en random dålig dag igår när jag slarvade med att äta hela dagen (missade frukost och glömde därför lunchen sen blev jag kvar på jobbet till 19.30) och därför blev superhunrig lagom till 20.00. Det är så svårt att göra vettiga matval när man väl är så hungrig att man inte kan tänka klart. Idag har jag i alla fall tillbringat morgonen i köket och gjort ordentliga matlådor till resten av veckan för att se till att jag inte gör samma sak igen. Känns bra! Tar hellre action än grämer mig för en kväll jag i alla fall inte kan ändra på nu.

Theresa williams

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom drogunduspellcaster@gmail.com

Hanna Karlsson

Det här inlägget önskar jag att jag läst innan helgen. Jag är verkligen fast i sockerfällan... Jag pendlar hela tiden mellan stenhård disciplin och så faller jag och då tar det några dagar innan jag kommer i balans igen.

Ella

Föll ner i hålet - den röda hunden lurade
skjortan av mig. 2 veckor med återkommande stopp i godisbutiken. Slutade med att jag klev upp tidigare än barnen och åt upp deras godispåsar... suck. Var är godiset - " jag vet inte" . Nu har har befriat mig från drogen igen. En dag i taget. Superplanerad matvecka. Min 13-åring har lovat ta ett sockerfritt år med nu efter påsken. Så då får jag ju lite support 🙂 Glad och tacksam att det fanns kokoschips vid biobesöket i helgen. 3 dagar, inga avsteg. Nu kör vi igen. Tach för hjälp och inspiration!