Sekundära utlopp och avgiftning

 
Nu när jag har haft problem med hetsätning av 'abstinent' mat, har det varit riktigt svajigt. Tre dagar clean, en dag hetsätning. Två dagar clean, en dag hetätning osv. För det första är det ju inte abstinent mat, det är en väldigt luddig gråzon. Nötter klarar jag inte, det triggar min beroendehjärna, lik förbenat så äter jag det då jag luras av röda hund att det minsann är godkänd mat. Jag trillar lätt upp kolismängd och när jag ska avgiftas och får extrema abstinenssymptom så är jag taskig mot mig själv. När jag är inne i avgiftningen tänker jag följande superpositiva tankar:
 
- JAG HANTERAR INTE LIVET, JAG VILL INTE LEVA. VAD ÄR POÄNGEN?
- Det går ju aldrig att bli av med detta. Jag kommer ALDRIG må bättre. Vad är poängen?
- Jag är psyksjuk, varför kan jag inte äta lagom av någon mat?
- Jag är tjock och ful och har gått upp en storlek. Jag är så jävla misslyckad. 
- Jag kommer aldrig att klara av att gå ner i vikt, jag är misslyckad.
- Livet suger, alla hatar mig, jag hatar mig. Jag kan lika gärna äta.
- Detta är inte abstinens, jag har ju inte ätit socker. Det är deppression och det är fel på mitt liv, inte på mig. 
 
Logiskt sett vet jag att det är abstinensbesvär. MEN. Känslomässigt sätt är jag bara löjlig och misslyckad. Det som är jobbigt är att ta ett återfall i sekundärutlopp. Detta pga att man inte har samma allvarliga inställning till det som ens primärutlopp. Man förringar det på ett helt annat sätt. Röda hund använder argumentet att "det spelar ju ingen roll, du är ju abstinent från din primär drog". För mig innebär den primära drogen socker. För alkoholister innebär det alkohol. Därför är det så tungt att börja gräva i ens sekundära utlopp. Man förnekar och förringar på ett helt annat sätt.
 
För mig är målet att komma till insikt. Idag är jag helt hundra på att jag inte klarar socker och alkohol. Jag längtar till den dagen jag kommit över förnekelsen och är helt hundra på att jag inte klarar en portion extra, fredagsmys med abstinent mat, en dag shopping osv. Det är en bit kvar och när jag skriver detta är jag i en stund av klarhet. Vi kommer dit, det är jag säker på.
 
KÖSS
 
 
 
4
Camilla

Hej, känner igen dina tankar. Man ska inte tro på allt som hjärnan säger, de där tankarna är beroendehjärnan som försöker slingra sig undan. Prova att resonera med hjärnan, direkt till din hjärna och förklara det som du så klarsynt förklarar för oss!
Det går, jag lovar! :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: (drogunduspellcaster@gmail.com) kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava.
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Vardagskrönikören

Hoppas du finner den rätta balansen mellan självinsikt och självdistans som gör att du varken zoomar in eller ut för mycket.
Mvh,
Vardagskrönikören

Diana

Tack så mycket Dr Isikolo FÖR ATT RINGA MITT HUSBAND TILLBAKA MIG HEM +2348133261196 Jag och min man hade varit mycket kärleksfull, omtänksam och delat många vanliga saker i nästan 28 år och i (december 2017) hoppades jag gå reser med min man. Vem vi träffade skulle kommentera hur mycket vi kompletterar varandra. Han var en kärleksfull far och man, men han ändrade sig utan att jag såg det. Han medgav till en affär och jag fick reda på en nästa och plötsligt kom han fram med skilsmässans uppfattning. Jag blev deprimerad till självmordstiden. Jag såg aldrig det här kommande. Jag besökte vår äktenskapsterapeut flera gånger, men det verkade allting blev värre. Jag kände mig tom och hopplös om framtiden. Vi båda nyligen pensionerade och jag trodde att jag kunde spendera resten av mitt liv i pension med honom. Jag försökte allt möjligt att komma tillbaka med honom och jag grät 24 timmar om dygnet och visste inte hur jag skulle komma tillbaka med honom tills jag träffade Lord Lugard från Miracle Temple som garanterade mig en 24 timmars kraftfull kärleksspell för att ta med mig make att återvända till mig igen och älska mig ovillkorligt. Jag var redo att prova något för att jag fortfarande älskade honom mycket och inte ville förlora honom. Nu bor vi lyckligt igen efter att Dr Isikolo gjorde sin stavning på bara 24 timmar, tog tillbaka min man och återförenade min familj tillbaka. Ord räcker inte för att låta dig berätta för dig hur tacksam jag är för dina förklaringar. Tack så mycket Herre för att få mig att börja i år som en glad och uppfylld kvinna. Här är hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com och även hans WhatsApp nummer +2348133261196