Stil: Fina underkläder

Detta inlägg är ett samarbete med Cellbes
 
Jag älskar att gå i fina underkläder. Tyvärr kan ofta fina underkläder vara obekväma underkläder, men jag har verkligen förälskat mig i Cellbes underkläder! Både fina och SJUKT bekväma!
 
Kolla själv:
 
 
 
 
 
KÖSS
6
Anonym

Snygga, synd att de har så lite storlekar att välja mellan

Elisabeth G

Lite storlekar, Anonym?!

När jag var som störst var Cellbes det enda företaget som hade tillräckligt många storlekar att välja mellan. Lite storlekar? Nej! Inte när man kan välja mellan storlek 34 och 56. Däremot kan det vara lite si och så med kvaliteten eftersom de (tror jag) vill hålla priserna nere.

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) Kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
Genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

iseedeeskitchen

Jätte fina. Riktigt fin färg. :)

Anonym

Är så lättad. Efter att ha försökt lchf strikt, har jag nu konmit fram till att det inte är min grej. Mkt kött, måttligt m grönsaker och..... smör - så äckligt för mig. Har nu ätit massor m grönsaker och lagat mat med glädje och börjat äntligen gå ner i vikt. Önskade det kunde funka för alla, detta sett att äta är ingen matgläde. För mig.

Anonym

Elisabeth G, jag vet inte hur Cellbes har med storlekar i övrigt, jag syftade på underkläderna (BHn) i inlägget där det var väldigt lite storlekar att välja på, definitivt inte i närheten av min storlek.