Stil: skinnjacka

Detta inlägg är ett samarbete med Cellbes.
 
Nu börjar det bli vår och vi vill ju såklart vara lite extra vårfräscha. Denna vår kommer jag ha en riktigt cool look med skinnjacka och kritvita skor. Jag älskar den looken. Tidlös, kaxig och lite obrydd. Skinnjackan är helt ljuvlig i formen, väldigt smickrande. Mjuk och följsam! Riktigt nöjd med den!
 
Du hittar skinnjackan HÄR 
 
Du hittar skorna HÄR 
 
KÖSS
3
Line

Den er virkelig fin My. Hur er den i størrelsen - stor eller lille? (håber det går okay at skrive på dansk :) :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindnings Stava
6) Breakup Spells.
7) Förvisa en tidigare Lover
8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill att tillfredsställa din älskare.
Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Linda

Hej!
Jag undrar bara varför du alltid tar bilder så mycket uppifrån att dina ben ser 3cm korta ut? Ser väldigt oproportionerligt och konstigt ut haha.

Ha det bäst